Használt készülék vásárlási akció a Vodafone-nál

forrás Prim Online - 2012. október 2.

A Vodafone áprilisban indította útjára ÖKO-besorolás projektjét, mellyel tökéletesen bizonyította, hogy a környezettudatosság a telekommunikáció világában is megvalósítható. Most készülékvásárlási akciójával egy újabb lehetőséget ad ügyfeleinek a szolgáltató, hogy még tudatosabban élhessék mindennapjaikat.

A Vodafone-nal tényleg mindenki jól jár. Akár ez is lehetne a mottója az operátor legújabb kezdeményezésének, melynek lényege, hogy a használt készülékért cserébe a vásárló egy utalványt kap, amelyet az üzletekben azonnal vagy később is beválthat egy újabb telefonra, táblagépre, USB modemre vagy az ott megvásárolható bármilyen tartozékra.
 
Itt azonban nem ér véget a történet, hiszen kizárólag a Vodafone-nál, a leadott használt telefonokat egy esetleges felújítást követően tovább értékesítik a fejlődő országokban.

A használt berendezéseket az MPX (Mobile Phone Exchange) és a Vodafone által kiépített rendszer segítségével értékesítik, melynek során minden esetben azonos módon mérik fel a leadott termék állapotát. A visszavásárolt eszközöket alaposan átvizsgálják, szükség esetén pótolják a hiányzó alkatrészeket, szoftvert frissítenek, és csak ezután szállítják tovább azokat például Kelet-Ázsiába vagy Afrikába.

A Vodafone Magyarország legújabb szolgáltatása – mellyel jelentősen hozzájárul egy-egy készülék életciklusának meghosszabbításához – mostantól nem csak időszakosan, hanem folyamatosan igénybe vehető minden Vodafone üzletben.

 

Vissza