Asus PadFone 2 - 4,7 hüvelykes HD kijelzővel [Videó]

Farkas Norman - 2012. október 15.
Néhány nappal a hivatalos bemutató előtt megjelent egy videó az Asus PadFone 2-ről. A felvételből kiderül, hogy kütyü 4,7 hüvelykes HD kijelzővel és 13 megapixeles hátlapi kamerával érkezik.

Korábban beszámoltunk arról, hogy az Asus PadFone második generációja október 16-án mutatkozik be. A Bloomberg India közzétett egy videót, melyben Jerry Shen, az Asus vezére tapcsikolja a készüléket, így idő előtt megismerhettük. A PadFone 2 mellett néhány Windows 8 alapú újdonság is felbukkan a videóban, például a két képernyővel szerelt, tabletként és laptopként is használható Asus Taichi.

Visszatérve a PadFone 2-re, az alábbi felvételből kiderül, hogy az elődjénél valamivel vékonyabb lesz, előlapján egy 4,7 hüvelykes, HD felbontású érintőképernyő foglal helyet, hátul pedig egy 13 megapixeles kamera csücsül. Az eddigi információk szerint LTE hálózati támogatás és négymagos processzor is kerül a gépezetbe, a fedélzetén pedig az Android 4.1 Jelly Bean rendszer teljesít majd szolgálatot. Egyébként nem csak maga a készülék, hanem a hozzá tartozó tablet-dokkoló is fogyókúrán esett át az előző generáció óta, s erre az Evleaks által megosztott képek (a videó alatt) engednek következtetni.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Vissza