Megjelent az Angry Birds Star Wars

Farkas Norman - 2012. november 8.

A korábbi bejelentésének megfelelően a Rovio a mai napon Android, iOS, Windows Phone, Windows 8 és Mac platformra is elérhetővé tette az Angry Birds legújabb, Csillagok háborúja ihlette epizódját, mely a filmet idéző látvány- és hangzásvilág mellett új szereplőkkel, illetve támadási módokkal is kecsegtet.

Elérkeztünk november 8-ához, s a várakozásoknak megfelelően megjelent a dühös madarak legújabb része. Az Angry Birds Star Wars nagyon izgalmas játék lett, hiszen a szereplők, a támadási módok, a pályák, a hangeffektek és szinte minden elem a Csillagok Háborúját idézi benne, miközben megmaradt a jó öreg Angry Birds-féle csúzlis lövöldözés.

Az alábbi videón (nem a trailer, hanem a másik) keresztül is bepillantást nyerhetsz a játékba, de javasoljuk, hogy inkább töltsd le és próbáld ki.

Hogy mely platformokra és milyen áron érhető el az Angry Birds Star Wars?

Nos, Android rendszerre létezik egy reklámokkal tűzdelt, ingyenes verzió és egy reklámmentes HD verzió, mely 2,69 euróba kerül. Ami az iOS-t illeti, iPhone és iPod touch készülékekre 0,89 euróért tölthető le a játék, az iPad tulajdonosoknak pedig 2,69 eurót kell érte kicsengetni. A Windows Phone-alapú mobilokra 0,99 euróért tölthető le az app.

A játék Windows 8-ra és Mac OS-re is elérhető, mindkét platformon 4,99 euróért szerezhető be.

 

 

Vissza