Készül a héthüvelykes Galaxy Note?

Farkas Norman - 2012. december 5.

Egy benchmark szoftver eredményei között bukkant fel a dél-koreai gyártó GT-N5100 típusú modellje, melynek "személyében" valószínűleg a Note család 7 hüvelykes HD kijelzővel szerelt tagját köszönthetjük majd.

A Samsung már készített 5,3, 5,5 és 10,1 hüvelykes Galaxy Note készüléket is, ezért nem lenne meglepő, ha egy 7 hüvelykes modellel bővítené a családot.

A spekulációk szerint már nem is kell sokat várnunk a közepes méretű rajztáblára, ugyanis a NenaMark2 Benchmark tesztszoftver eredményei között nemrég felbukkant egy GT-N5100 típusú modell, melynek személyében vélhetően egy 7 hüvelykes Galaxy Note-ot üdvözölhetünk.  Az 1,6GHz-es, négymagos Exynos 4412 processzorral, Mali-400MP grafikus gyorsítóval és 1280 x 720 pixel felbontású HD kijelzővel felvértezett jövevény az Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszer köré épül. A kütyühöz minden bizonnyal alaptartozék lesz az S Pen kapacitív toll, mely használhatóság és funkcionalitás szempontjából egyaránt feldobja a Note termékvonal képviselőit.

A pletykák szerint a 7 hüvelykes Galaxy Note-ról a 2013-as CES, vagy MWC alkalmával, esetleg egy önálló Samsung eseményen hullhat majd le a lepel.

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza