ZTE P945 - Óriási kijelző és visszafogott hardver

Farkas Norman - 2013. január 4.

Hamarosan hivatalosan is bemutatkozik a ZTE legújabb óriásmobilja, mely hatalmas, 5,7 hüvelykes érintőképernyője mellé kissé paradox módon nem kapott csúcskategóriás hardvereket, ám még így is egész kellemes ajánlatnak ígérkezik.

Mintha a ZTE próbálná felvenni a ritmust a Samsunggal: sorra bukkannak fel a kínai gyártó más és más kategóriában induló telefonjai. Nemrég két csúcsmodellre (Nubia Z5, Grand S), majd egy QWERTY gombsoros butamobilra (F555 Wombat) derült fény, most pedig egy okostelefon-tablet hibridről hullott le a lepel.

Az alábbi képen pózoló ZTE P945 a felszereltsége alapján egy kedvező árfekvésű phabletnek ígérkezik, hiszen hatalmas megjelenítője a trendtől eltérően nem Full HD felbontású, továbbá processzora és kamerája is inkább a felső-közép kategóriára jellemző.

A telefon előlapján egy 5,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) érintőképernyő feszít, hátul pedig egy 8 megapixeles, LED villanóval segített kamera figyel. A P945 meghatásáról egy négymagos, 1,2GHz-es processzor gondoskodik, amely órajelét tekintve alulmarad a csúcsmodellekben alkalmazott megoldásokkal szemben, de bizonyára így is akadás mentes működést képes biztosítani. A hibrid hátlapja alá egy izmos, 3000mAh kapacitású akkumulátor került, mely az óriási megjelenítő ellenére is megfelelő üzemidővel kecsegtet.

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza