Új Windows 8 alapú érintőkijelzős gépek a Lenovo gyártósoráról

Kütyü Magazin - 2013. január 11.

A Lenovo bejelentette új fogyasztóknak és üzleti felhasználóknak szánt érintőképernyőre optimalizált, Windows 8 alapú gépeit a 2013-as CES keretében. A kollekcióba tartoznak az ultra-hordozható IdeaPad U sorozat Ultrabookjai, a multimédiás IdeaPad Z sorozat új laptopja, az IdeaCentre all-in-one gépeinek legújabb modelljei, de az A sorozat divatos és a C sorozat megfizethető és helytakarékos legújabb gépei is.

 

Az IdeaCentre A730 a legvékonyabb 27-inches AIO Plus, és a megfizethető C sorozatos AIO asztali gép

Az IdeaCentre A730 all-in-one asztali gép (AIO) egy kevesebb mint egy inch vastag kijelzőben egyesít egy 27 inches Quad HD (2560x1440) vagy 27 inches Full HD (1920x1080) keret nélküli kijelzőt egy 10 ujjas érintőképernyővel, így biztosítva a kényelmes használatot bármilyen pozícióban. Az A730, amely akár a Windows 8 Pro-t is támogatja, harmadik generációs Intel Core processzor családdal érkezik, és akár 1 TB-os tárhellyel is választható.

IdeaCentre A730

 

A Lenovo C540 AIO a választható érintőképernyővel az egyik legmegfizethetőbb és leghelytakarékosabb 23 inches all-in-one családi szórakozáshoz. A C540 olyan nagyszerű technológiákat tömörít egy megfizethető számítógépes élményért, mint a harmadik generációs Intel Core processzorok és az NVIDIA GeForce grafikus kártya.

 

Az IdeaCentre A730 júniustól lesz elérhető, kezdőára 1 499 dollárra tehető. Az érintőképernyőt nélkülöző IdeaCentre C540 gépek februárban érkeznek, áruk 549 dollár körül alakul. Az érintőképernyős C540 modellekre júniusig kell várnunk.

C540 AIO

 

 

ThinkPad Edge laptopok és a OneLink technológia

A ThinkPad Edge E431 és E531 az első olyan ThinkPad laptopok, amelyekben már megtalálható a Lenovo új OneLink technológiája. Arra tervezték, hogy egyszerűséget kínáljon az egykábeles csatlakozással. Az új, egyedi kezelőfelület megszünteti a kábelrengeteget a teljesítmény csökkenése nélkül. Az első eszköz, ami támogatja az új technológiát az az új ThinkPad OneLink Dock. Jobb, akadásmentes grafikát és audio teljesítményt nyújt a dedikált HDMI és audio csatlakozókkal, valamint számos eszköz csatlakoztatható a négy USB porton keresztül. Ez az egyedülálló technológia laptop és mobil eszközöket is tölt majd.

A Lenovo további OneLink eszközök bevezetését tervezi 2013-ban. Az érintőkijelzős funkción kívül, a vékony ThinkPad Edge E431 és E531 laptopokra jellemzők a továbbfejlesztett grafikai opciók az akár HD képernyőn megjelenített még élénkebb tartalomért, valamint az öt billentyűs ClickPad segít a felhasználónak abban, hogy kezelje a Windows 8 operációs rendszert a billentyűzetről.

A ThinkPad Edge E431 és E531 modellek májustól lesznek elérhetők, kezdőáruk 539 dollárra tehető. A ThinkPad OneLink Dock májusban landol a piacon, kezdőára körülbelül 99 dollár lesz.

 

ThinkPad Edge E431

 

Vezetékes/vezeték nélküli mobil érintőképernyős társ

A vékony ThinkVision LT1423p érintőkijelzős mobil monitor a Lenovo következő generációs mobil monitora, amely extra képernyő felületet és érintőkijelzős élményt biztosít a felhasználónak, aki nagyobb teljesítőképességet szeretne. Továbbfejlesztve díjnyertes elődjének innovatív kialakítását, a LT1423p vezetékes vagy vezeték nélküli formában is elérhető lesz. Vékony, 13.3 inches 1600 x 900 AH-IPS paneles kialakítással büszkélkedhet, amelyet Gorilla Glass véd a hihetetlenül széles látószögért és a nagyszerű Windows 8 érintőképernyős élményért. A felhasználók még az érintésvezérlő gesztusokat is megtapasztalhatják a nem érintőkijelzős PC-ken, és az üzleti ügyfelek kihasználhatják a 10 ujjas érintőképernyős képességét, vagy adoptálhatják a papírmentes kereskedelmi ügyleteket az elektromágneses toll használatának segítségével.

A ThinkVision LT1423p Mobile Monitor Touch 2013 második félévétől lesz elérhető, kezdőára 449 dollár körül alakul. 

ThinkVision LT1423p

 

A Lenovo szolgáltatások teljes körét kínálja beleértve az In-Home Warranty szolgáltatás kiegészítést a tulajdonos otthonára vagy munkahelyére, az Accidental Damage Protection bizonyos termékekre, amely biztosítást jelent olyan váratlan balesetek ellen, mint az esések, beömlések, elektromos túlfeszültségek vagy kijelző üzemzavarok. Ezen kívül a Lenovo Premium Support szakértői elérhetőek telefonon vagy akár távoli eléréssel otthonról is, amikor csak szükséges.

 

Vissza