HTC Desire U – Vonzó alapmodell Tajvanból

Farkas Norman - 2013. január 25.

Kellemes felszereltséggel és pénztárcabarát árcédulával érkezik a HTC legújabb androidos okostelefonja, a Desire U. A belépő szintet képviselő újdonság kiváló választás lehet azok számára, akik nem akarnak egy vagyont költeni a mobiljukra, viszont egy jó minőségű és megbízható készüléket szeretnének maguknak.

A HTC nem csak a prémium kategóriás készülékek frontján szeretne nagy sikereket elérni ebben az évben, hanem az alacsonyabb árfekvésű okostelefonok piacán is. E döntés jegyében született meg a Desire U, mely alapmodellnek számít az idei androidos mobilok körében.

A tipikus "HTC-s" stílusjegyeket magán viselő készülék felszereltségét nagy vonalakban egy 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású (WVGA) érintőképernyő, egy egymagos, 1GHz-es processzor, 512MB RAM, 4GB  – microSD kártyával bővíthető  – belső tárhely és egy 1650mAh kapacitású akkumulátor alkotja. WiFi, GPS és Bluetooth modul, 3G modem, valamint 5 megapixeles hátlapi kamera is került az eszköz motorházteteje alá.

A leendő Desire U tulajdonosok természetesen nem maradnak ki a Beats Audio hangrendszer örömeiből és a HTC Sense kezelőfelület előnyeit is élvezhetik majd mindennapjaikban, hiszen a kütyü fedélzetén az Android 4.0 Ice Cream Sandwich Sense kezelőfelülettel felturbózott változata teljesít szolgálatot.

A Desire U piaci premierjének időpontját, s várható árát egyelőre homály fedi, de biztosak vagyunk afelől, hogy a készülék vonzó ajánlatnak minősül majd kategóriájában.

 

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza