HTC M7 kedvcsináló [Videó]

Farkas Norman - 2013. február 14.

A tajvani gyártó gőzerővel készül a HTC M7 (vagy One) hivatalos bemutatójára, melyre február 19-én kerül sor. A vállalat egyesült királysági és egyesült államokbeli oldalán visszaszámlálókat helyezett el, továbbá készített egy kedvcsináló videót is, hogy borzolja a rajongók kedélyeit.

Mint tudjuk, a HTC február 19-én, azaz öt nap múlva rántja le a leplet az idei csúcsmodelljéről, melyről már rengeteg dolog kiderült a kiszivárgott információknak köszönhetően. A HTC M7 vagy One néven megjelenő újdonság körül ugyan nincs akkora hype, mint amekkora az iPhone vagy a Galaxy S modellek körül lenni szokott, de így is igen nagy érdeklődés övezi.

Hogy ez az érdeklődés fennmaradjon, mi több, fokozódjon, a tajvani gyártó  visszaszámlálókat helyezett el az egyesült királysági és az egyesült államokbeli oldalán, továbbá kreált egy rövid kedvcsináló videót a "Nesze semmi, fogd meg jól!" jelmondat jegyében a készülékhez, mely a számlálók mögött látható.

Az eddigi infók szerint a HTC M7 lelke egy négymagos Qualcomm Snapdragon processzor lesz, amit 2GB RAM és 32GB belső tárhely egészít ki. A telefon legizgalmasabb része a 4,7 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyő lesz, de a hátlapján található 13 megapixeles "Ultrapixel" kamera is rendkívül ígéretesnek tűnik. Az M7 fedélzetén az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer Sense 5.0 felhasználói felülettel felturbózott verziója teljesít majd szolgálatot. A készülék ára várhatóan 650 euró körül alakul.

A HTC egyébként nem csak az M7-est (vagy One-t), hanem további két modellt is be szeretne mutatni jövő héten. A középkategóriába szánt M4-ről és a belépő szintet képviselő G2-ről van szó.

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: videó, HTC M7, HTC
Vissza