HTC M7 – Március 8-tól a boltokban?

Farkas Norman - 2013. február 1.

A friss hírek szerint már március 8-án felkerülhet az üzletek polcaira a HTC M7. Ez a jóslat nem tűnik túl elrugaszkodottnak, hiszen a  tajvani gyártó által korábban kiküldött meghívó alapján február 19-én lesz a várva várt csúcsmodell hivatalos bemutatója. 

A HTC a héten kiküldte a február 19-én megrendezésre kerülő eseményére szóló meghívókat a szaksajtó képviselőinek. Ugyan a gyártó nem árulta el, hogy mit fog leleplezni a rendezvényen, de a várakozások szerint a már régóta a pletykák és kiszivárgott infók kereszttüzében álló M7 mutatkozik majd be.

 

 

Egy friss mendemonda – melynek forrása állítólag a tajvani gyártó egyik dolgozója – szerint a HTC M7 alig több mint két héttel a hivatalos bemutatója után, március 8-tó megvásárolható lesz az üzletekben. A fenntartásokkal kezelendő pletyka azzal folytatódik, hogy a jövevény fekete és ezüst-fehér színváltozatokban lesz majd elérhető.

Nyilván sokan örülnének, ha az M7 bemutatója és piaci premierje között mindössze bő két hét telne el, de megerősítés híján csak reménykedhetünk abban, hogy hitelesnek bizonyulnak a pletykált információk.

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: HTC M7, HTC
Vissza