Jól felszerelt tablet fillérekért: Scroll Excel III

Farkas Norman - 2013. február 28.

A Storage Options új, Android Jelly Bean alapú, 1,6GHz-es kétmagos processzorral és hétcolos kijelzővel felszerelt táblagépe ár/érték arány tekintetében felülmúlja még az Acer Iconia B1 és az Asus MeMO Pad 7 készülékeket is.

Aki kedvező áron szeretne hozzájutni egy viszonylag kellemes felszereltségű táblagéphez, az biztosan szemezett már az Asus MeMO Pad 7, Nexus 7 és Acer Iconia B1 készülékekkel. Most egy újdonságra hívjuk fel a kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró gépekre vadászó felhasználók figyelmét.

A cikkünk tárgyát képező Scroll Excel III egy hétcolos, 1024 x 600 pixel felbontású érintőképernyővel, 1,6GHz-es, kétmagos processzorral, 1GB RAM-mal, 8GB belső tárhellyel és microSD kártyafoglalattal felvértezett tablet, mely a Storage Options műhelyében készül. Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszert futtató eszköz rendelkezik WiFi és Bluetooth modullal, illetve HDMI kimenettel is, energiaellátását pedig egy 3000mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Természetesen a kamerák sem maradtak ki a repertoárból, az előlapon egy VGA, hátul pedig egy 2 megapixeles fényleső kapott helyet.

Nem véletlenül hangoztattuk, hogy a készülék mennyire megéri az árát, hiszen kifejezetten alacsony összeget, 109,99 angol fontot (azaz körülbelül 37 ezer forintot) kell kicsengetni érte.

 

[Forrás: Unwired View

Vissza