Fóton az LG Optimus G2?

Farkas Norman - 2013. május 6.

Felbukkant egy fotó egy rejtélyes LG készülékről, mely feltehetően az Optimus G harmadik negyedévben piacra kerülő, a Galaxy S 4-hez hasonló kényelmi funkciókkal felvértezett utódja.

Az utóbbi időben sorban érkeznek az érdekesebbnél érdekesebb hírek az LG háza tájáról. Nemrég megtudtuk, hogy a cég 10,3 millió okostelefont értékesített az év első negyedében, s ez a siker az Optimus G Pro csúcsmobil és az Optimus L II sorozat nemzetközi piacon való megjelenése révén később jóval nagyobb is lehet.

A korábbi infók szerint a gyártó a harmadik negyedévben szeretné piacra dobni az Optimus G sorozat következő generációs modelljét, a G2-t, amely a Galaxy S 4-hez hasonlóan kényelmi szoláltatások széles választékával állhat majd a felhasználók rendelkezésére.

A minap felbukkant a neten az alábbi fotó, melyen feltehetőleg az imént említett Optimus G2 látható. Több forrás is azt állítja, hogy a jövevény négymagos, 2GHz-es Snapdragon 800 processzort, 2GB RAM-ot, 13 megapixeles hátlapi kamerát és 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyőt tudhat magáénak, s a szeptemberi IFA 2013 kiállítás során mutatkozik majd be a nagyközönségnek.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza