LG Optimus L4 II – Stílus és Jelly Bean a belépőszinten

Farkas Norman - 2013. június 17.

A kisebbik dél-koreai gyártó bemutatta alsó-középkategóriás újdonságát, az Optimus L4 II-t. Az Android 4.1 Jelly Bean rendszerű telefon nem csak egy-, hanem kétkártyás verzióban is hódít majd a piacon.

Az LG hivatalosan is lerántotta a leplet az L sorozat új tagjáról, az Optimus L4 II-ről. A friss modell egy picit többet tud az alatta helyet foglaló L3 II-nél, de így is az alsó-középkategóriát, avagy a belépőszintet képviseli.

A szögletes, stílusos házzal szerelt kütyü 125 grammot nyom a mérlegen, 112,5 milliméteres hosszúságához és 64,7 milliméteres szélességéhez pedig 11,9 milliméteres vastagság társul. Előlapján egy 3,8 hüvelykes, 480 x 320 pixel felbontású (HVGA) érintőképernyő, két érintésérzékeny vezérlőgomb (vissza és alkalmazásválasztó), valamint egy fizikai home gomb kapott helyet. Látványos megoldás, hogy az utóbbit körbeölelő gyűrű jelzőfényként funkcionál. A hátlapon egy LED villanóval segített, 3 megapixeles kamera található, mely teljes mértékben elfogadható a kategóriában.

Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő Optimus L4 II meghajtásáért egy 1GHz-es, egymagos MediaTek processzor felel, amit 512MB RAM, 4GB belső tárhely, microSD kártyafoglalat, HSDPA modem, WiFi, GPS és Bluetooth modul, valamint 1700mAh kapacitású akkumulátor egészít ki.

Az egy- és kétkártyás változatban is piacra kerülő készülék először Ukrajnában és Oroszországban kezdi meg hódítását, fekete és fehér árnyalatban lehet majd hozzájutni. A készülék ára Oroszországban 5490 rubel (kb. 38 ezer forint) körül alakul, de remélhetőleg kevesebbet kell majd kicsengetni érte azokban az európai országban, melyekbe a harmadik negyedév során jut el.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza