Prémium házat épített a Samsung

Kütyü Magazin - 2013. szeptember 4.

A Samsung az IFA 2013 szakkiállításon megnyitotta egyedi tervezésű mintalakása, a Samsung Premium House kapuit. A rendezvény ideje alatt a látogatók egy olyan otthoni környezetet ismerhetnek meg, amelynek elemeit neves bútoripari vállalatokkal közreműködve hozta létre a koreai cég. A Samsung Premium House kiválóan ötvözi a Samsung legújabb eszközeinek funkcionalitását az ultramodern lakások és konyhák egyedi dizájnjával.

"A vásárlók ma már nem pusztán lakótérre vágynak, hanem egy olyan helyre, amelyre büszkék lehetnek, és élvezhetik az ott eltöltött időt.” - mondta el Boo-Keun Yoon, a Samsung szórakoztató elektronikai részlegének elnök-vezérigazgatója. „A Samsung megtalálta az arany középutat a funkcionalitás és a formatervezés között, így még élvezetesebbé teheti a felhasználók életét.”

A Samsung Premium House egy 272 négyzetméteres lakás étkezővel, konyhával, háló- és mosószobával, amelyek mind a Samsung legfrissebb technológiai eszközeivel (pl. hűtőszekrény, tűzhely, mikrohullámú sütő, légkondicionáló, légtisztító, porszívó, mosógép) vannak felszerelve. A lakóterek és a konyha kialakítását és dekorációját a B&B Italia és az Arclinea irányította.

„Régebben az elektronikai termékek nem alkották a lakások integráns részét, de mára ez mmegváltozott, hiszen lakterünket és gondolkodásmódunkat is az elektronika világa hálózza be” – mondta el Giorgio Busnelli, a B&B Italia vezérigazgatója. „A jövő elektronikai eszközei a bútorok részei lesznek.”

„A szép formaterv már nem elég többé” – mondta el Dr. Silvio Fortuna, az Arclinea vezérigazgatója. „Úgy gondoljuk, hogy a formatervezésnek funkcionálisnak kell lennie – és ebben tökéletesen egyetértünk a Samsunggal.

 

 

A Samsung Club des Chefs kampány tagjai világszintű gasztronómiai élményt nyújtanak a Premium House szerencsés vendégeinek. A világhírű, három Michelin-csillaggal büszkélkedő Michel Troisgros (Franciaország), Christopher Kostow (Egyesült Államok) és a 2011-es MOF nyertes Eric Trochton (Franciaország) a Samsung Premium House konyhájában fogja elkészíteni ízletes fogásait.

A Samsung együttműködése ezen gasztronómiai szaktekintélyekkel egy olyan új irányt mutat, amely a mesterszakácsok tapasztalatát ötvözi a Samsung saját szakértelmével, a termékfejlesztés kezdetétől egészen az utolsó befejező lépésekig. A termékfejlesztésben való részvételen túl ráadásul a Samsung Club des Chefs séfjei receptek, technikák és fogások megosztásával segítik az otthoni szakácsok munkáját. Ha mélyebben érdekel a téma, itt találsz róla további információt.

A Samsung Premium House szeptember 5-től szeptember 10-ig áll nyitva a meghívott látogatók előtt. Bővebben itt olvashatsz a nem mindennapi építményről.

 

 

 

Vissza