Dobd be magad: Galaxy-élmények a lisszaboni „Rock in Rio” fesztiválon

Kütyü Magazin - 2016. május 19.

A Samsung Electronics a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválján, a lisszaboni Rock in Rio fesztiválon is ott lesz: a helyszínen felállított Galaxy Kalandparkban magával ragadó szórakozási lehetőségekkel várja a világ minden tájáról érkező zenerajongókat.

A vidámpark stílusban kiépített Galaxy Kalandparkban a Samsung legújabb mobilos fejlesztései biztosítanak lélegzetelállító élményt a fesztivál látogatóinak. A következő interaktív technológiák kipróbálására lesz lehetőség:

  • Gear 360 ejtőernyős szelfi – izgalmas és felejthetetlen lehetőség, hogy virtuális ejtőernyőzés közben a barátokkal együtt elkészítsünk egy 360 fokos szelfit
  • Gear VR vulkános bungee jumping – a Samsung Gear VR készülékkel a nem ijedős felhasználók minden bátorságukat összeszedve átélhetik, milyen egy parázsló vulkán felett bungee jumpingolni
  • Gear VR hullámvasút – sikítozó menet egy hullámvasút-szimulátoron a Samsung Gear VR segítségével

„A Rock in Rio a világ egyik legnagyobb élménye azok számára, akik imádják a zenét és az izgalmakat” – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának globális marketingért felelős ügyvezető alelnöke. – „A Samsungnál folyamatosan keressük a minél változatosabb és szórakoztatóbb lehetőségeket arra, hogy megismertessük és megszerettessük a technológiát. Izgatottak vagyunk, hogy inspirálhatjuk és közelebb hozhatjuk a -  világ számos tájáról érkező - zenerajongókat egymáshoz eszközeink és a zenei élmények párosításával.”

A látványosság 5 napig lesz látogatható május 19–20. és május 27–29. között. A Galaxy Kalandparkban egy Samsung mobiláruházat is felállítanak, ahol sorsolással a legújabb Samsung mobileszközök egyike, valamint ingyenes okostelefon-töltők és -akkumulátorok is gazdára találnak.

A Rock in Rio fesztiválról

A Rock in Rio jelenleg a világ egyik legjelentősebb fesztiválja. Rio de Janeiróból indult el, mára Brazílián kívül Portugáliát, Spanyolországot és az Egyesült Államokat is meghódította, mindenhol zenei irányzatok széles skáláját nyújtva a sokszínű közönségnek. Ugyanakkor nem csupán zenei eseményről van szó, az esemény olyan témákkal is előszeretettel foglalkozik, mint a fenntarthatóság vagy a környezettudatosság. A fesztivál elkötelezetten igyekszik felhívni az emberek figyelmét arra, hogy kis, mindennapi tettekkel is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a világ jobb hellyé váljon. A Rock in Rio 30. évfordulóján a lisszaboni rendezvényen olyan ismert együttesek és zenészek lépnek fel, mint a Queen, Bruce Springsteen és a Maroon 5.

Vissza