Egy év alatt négyszer több alkalmazás a Gear S2 okosórához

Kütyü Magazin - 2016. március 22.

A Gear S2 okosóra innovatív kialakításának, hasznos alkalmazásainak és termékjellemzőinek köszönhetően tökéletes kényelmet nyújt használójának, valamint tovább erősíti a Samsung vezető szerepét a viselhető eszközök piacán.

A tavaly szeptemberi bemutatása óta mintegy megnégyszereződött a kifejezetten a Gear S2 egyedülálló kerek kialakításához és UX felületéhez tervezett alkalmazások száma. Az okosóra felhasználói egyetlen csuklómozdulattal szervezhetik az életüket, a világ legjelentősebb utazási, fitnesz és egészségmegőrző alkalmazásaihoz való hozzáféréssel pedig megtapasztalhatják az összekapcsolt eszközök nyújtotta valódi élményt.

„A Samsungnál odafigyelünk a felhasználóinkra, ezért olyan termékeket tervezünk, amelyek kielégítik az igényeiket. A forgatható körgyűrűtől kezdve az alkalmazások széles választékáig, sokféle módon segítjük a vásárlóinkat, hogy személyre szabhassák és az életmódjuknak leginkább megfelelő módon használhassák az eszközeinket” – mondta el Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának marketingért felelős ügyvezető alelnöke.

A Gear S2-höz fejlesztett legnépszerűbb alkalmazások: 

  • Egyedülálló, stílusos számlapok: A Jean-Michael, Jeremyville és Burton Morris művészek által tervezett idei új, külső kialakítás révén a felhasználók egyre szabadabban igazíthatják a saját stílusukhoz a Gear S2-t. Ezek az új számlapok tovább bővítik az olyan, már eddig is népszerű változatok sorát, mint a többféle dizájnnal elérhető Snoopy modell vagy a Keith Haring amerikai művész és társadalmi aktivista által inspirált művészi kialakítású számlapsorozat.
  • Kényelem útközben: A felhasználók a földön és a levegőben egyaránt kényelmesen utazhatnak anélkül, hogy aggódniuk kellene a közlekedés megszervezése miatt. Az Uber alkalmazás segítségével ugyanis könnyedén rendelhetnek és választhatnak autót és még fizethetnek is a Gear S2-vel. Az Iberia és a KLM alkalmazásokon keresztül pedig  könnyedén ellenőrizhetik a repülőjáratokhoz kapcsolódó információkat, becsekkolhatnak, de akár a gyorsított beszállás előnyeit is élvezhetik.
  • Fitnesz: A Gear S2 alkalmazásaival a felhasználók egyszerűen fenntarthatják egészséges életmódjukat is. Az egészségügyi és fitnesz céljaik elérésében a beépített érzékelőkkel és hangvezérléssel rendelkező S-Health funkció segíti őket. A golfrajongók pedig a Gear S2-n ingyenesen elérhető Golf Navi alkalmazáson keresztül bármilyen golffal kapcsolatos információt kezelhetnek, a lyuk távolságának lemérésétől kezdve a pontszámok vezetéséig. Sőt, az alkalmazás szükség esetén akár a hozzájuk legközelebb lévő golfpályát is megtalálja számukra.
  • Szórkozás: A népszerű Bubble Bash játékban a Gear S2 forgó körgyűrűjével kell a buborékokat kipukkasztani, így a felhasználók bármikor és bárhol feldobhatják unalmas perceiket.

A Samsung Gear S2 és a hozzá tartozó alkalmazások tükrözik a Samsung elkötelezettségét a fejlesztőkkel és a partnerekkel való együttműködés iránt. Az összefogás célja a viselhető okos eszközök ökoszisztémájának bővítése, hogy a felhasználók egy személyre szabottabb és még okosabb élménnyel gazdagodjanak.  

Kulcsszavak: okosóra, Gear S2, Samsung
Vissza