Szűrés

A(z) Asha kulcsszót tartalmazó cikkek

Nokia Asha 501 – az ár- és üzemidő bajnok okostelefon

2013. május 9. -

A finn gyártó a mai napon bemutatta legújabb okostelefonját, a 48 napos készenlétre képes Asha 501-est. Nem beszélünk félre, valóban egy okostelefonról van szó, mely kezelőfelületében, külső megjelenésében és funkcionalitásában egyaránt nagy előrelépést mutat a termékvonal eddigi képviselőihez képest, ugyanakkor a kategóriában megszokott, alacsony áron áll majd a felhasználók rendelkezésére.

Tovább

Nokia Asha 210 – Csevegésre termett

2013. április 24. -

A finn gyártó ma reggel mutatta be legújabb Asha sorozatú mobilját, mely Lumia modelleket idéző dizájnnal, teljes QWERTY billentyűzettel, dedikált WhatsApp gombbal és integrált közösségi szoftverekkel áll azon felhasználók rendelkezésére, akik számára a kényelmes szövegbevitel és a közösségi oldalak instant elérése a legfontosabb.

Tovább

Újabb QWERTY gombsoros Asha mobil a láthatáron

2013. április 22. -

A Nokia április 24-én, szerdán rántja le a leplet legújabb mobiljáról, mely a közzétett kedvcsináló fotó alapján egy fizikai QWERTY gombsorral szerelt Asha készülék lesz.

Kulcsszavak: Series 40, Qwerty, Asha, Nokia
Tovább

Újabb hagyományos Nokia mobilok a láthatáron: Asha 210 és 501

2013. április 11. -

A friss hírek szerint hamarosan két új taggal bővül a finn gyártó hagyományos készülékeket felvonultató Asha sorozata. A jövevények várhatóan több újítással – például átszabott kezelőfelülettel – érkeznek.

Tovább