Szűrés

A(z) Bosch kulcsszót tartalmazó cikkek

Automatizált, vezető nélküli parkolás okostelefonnal

2019. július 31. -

A Bosch és a Daimler mérföldkőhöz ért az automatizált vezetés területén: a két vállalat megkapta Baden-Württemberg tartomány hatóságainak engedélyét a stuttgarti Mercedes-Benz Múzeum parkolóházában létrehozott automatizált parkolórendszerükhöz. Az automatizált parkolószolgáltatás egy okostelefonos alkalmazáson keresztül érhető el, és nem igényel biztonsági járművezetőt sem. Ez a világ első, mindennapi használatra hivatalosan is jóváhagyott, teljesen automatizált, vezető nélküli SAE 4. szintű* parkolója.

Tovább

Az okosház megszámolja a benne lévő embereket

2018. március 9. -

A Bosch bemutatja, hogy már ma megvalósítható a jövő hálózatba kapcsolt okosháza: az okosotthonok és -épületek terén kifejlesztett innovatív megoldások és szolgáltatások közös célja, hogy életünket naprakész technológiák segítségével könnyebbé, kényelmesebbé és energiatakarékosabbá tegye.

Tovább

CES 2018: a Bosch az okosvárosokra épít

2018. január 9. -

Az ENSZ becslései szerint 2050-re a világ népességének körülbelül kétharmada él majd városokban – viszonyításképp: 2014-ben még csak az emberek fele volt városlakó. A növekvő városiasodással a városi élet kihívásai is fokozódnak, ennek megfelelően már ma is jelentős elvárásokat támasztunk az életünket kényelmesebbé tévő okosmegoldások iránt.

Tovább

CES 2017: Otthonainkat és városainkat is okossá teszi a Bosch

2017. január 2. -

A Bosch a Las Vegasban tartott CES 2017 (Consumer Electronics Show) kiállításon, 2017. január 5–8. között mutatja be, hogy a tárgyak a hálózatba kapcsolás jóvoltából miként válhatnak hatékony partnerré, személyi asszisztenssé. A technológiai vállalat innovatív megoldásai az okosotthonokat és okosvárosokat érintő fejlesztésekkel nemcsak egyszerűbbé, hanem biztonságosabbá is teszik a hétköznapokat.

Tovább