Szűrés

A(z) okosotthon kulcsszót tartalmazó cikkek

Az IKEA piacra dobja a DIRIGERA-t

2022. június 15. -

Az IKEA újabb lépéseket tesz azon az úton, melynek célja, hogy még intelligensebb otthoni alkalmazásokat tegyen elérhetővé az emberek többsége számára. Októbertől lesz kapható a DIRIGERA, az okostermékekhez készült, Matter-szabványú hub (irányítóközpont), amely az IKEA Home smart alkalmazás új verziójával együtt indul útjára. 

Tovább

Így lehet okos az otthonunk

2022. június 14. -

A lakás modernizálásával, egy okosotthon kialakításával nem csak maximális kényelmet és több szabadidőt biztosíthatunk magunknak, de jelentősen csökkentjük az energiafelhasználásunkat és ezáltal hosszú távon költségeinket is. Az Euronics szakértője összeszedte mit érdemes tudni, ha mi is hozzálátnánk a lakásunk felokosításához.

Kulcsszavak: Euronics, okosotthon
Tovább

A Samsung elhozza a csatlakoztatott otthoni élményt

2022. január 6. -

A Samsung SmartThings technológiája hozzájárul a csatlakoztatott életmód és az IoT*  jövőjéhez, legújabb fejlesztése, a SmartThings Hub szoftver pedig 2022-ben válik elérhetővé az egyes Samsung Smart TV-ken és Smart Monitorokon. A CES 2022 kiállításon bemutatott SmartThings Hub zökkenőmentes csatlakozást tesz lehetővé, amellyel a Samsung készülékek a modern otthonok irányítóközpontjává válhatnak. Az új technológia háztartások tízmillióinak biztosíthat hozzáférést a csatlakoztatott életmódhoz.

Tovább

Miben segíthet neked az okos vízkezelés?

2021. szeptember 6. -

Az okosotthonokra sokan még mindig a jövő technológiájaként tekintenek, pedig az igényeinkre reagáló, vezérelhető vagy “gondolatainkat maguktól is kitaláló” lakások már nagyon is a jelenhez tartoznak. Az utóbbi években eljutottunk oda, hogy lassan egyáltalán nem meglepő, ha a hazaérkezőt egy digitális asszisztens üdvözli, aki kérésre kinyitja az ablakokat, felkapcsolja a villanyt és elindítja a kért zenét.

Kulcsszavak: okosotthon, okoseszköz
Tovább