Szűrés

A(z) Cortana kulcsszót tartalmazó cikkek

Elrajtolt a Lumia mobilok Windows Phone 8.1 „Cyan” frissítése [Videó]

2014. július 16. -

A Nokia végre elindította a Windows Phone 8 alapú Lumia okostelefonokra szánt Cyan rendszerfrissítés terjesztését. Az update a Windows Phone 8.1 újdonságai mellett számos exkluzív fejlesztést is tartogat a felhasználók számára, melyekről egy rövid bemutató videót is láthatunk a finn gyártó jóvoltából.

 

Tovább

Letölthetik a fejlesztők a Windows Phone 8.1-et

2014. április 16. -

Még két hét sem telt el azóta, hogy a Microsoft bemutatta a Build konferencián Windows Phone 8.1 operációs rendszerét, a fejlesztők már le is tölthetik és tesztelhetik.

Tovább

Újdonságok hadával érkezett a Windows Phone 8.1

2014. április 3. -

A Microsoft április másodikán, a BUILD 2014 konferencia első napján hivatalosan is lerántotta a leplet a Windows Phone legújabb verziójáról, mely mellett három Nokia Lumia modell is debütált. A friss mobil rendszer a korábbi pletykáknak megfelelően számos hasznos újítást tartalmaz, például megjelent benne a Cortana személyi asszisztens és a gyorsbeállításokat is magába foglaló értesítési központ is.

Tovább

Megérkeztek a Windows Phone 8.1-es Lumiák – 630, 635 és 930

2014. április 3. -

Három új Lumia modellel rukkolt elő a Nokia a Microsoft Build 2014 rendezvényen. Az új készülékeken már az új Windows Phone 8.1 rendszer teljesít szolgálatot, de nemsokára valamennyi Windows Phone 8-as Lumia készülék is megkapja a frissítést.

Tovább