Szűrés

A(z) EISA kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony elnyerte az év vlogger kamerájának díját

2020. augusztus 18. -

A Sony bejelentette, hogy az idei évben öt díjat vehetett át az EISA (Európai Kép és Hang Szövetség) jóvoltából. A nemzetközileg elismert, fogyasztói technológiákra szakosodott EISA idén a Sony négy digitális képalkotó termékét – ezek közül két objektívet és két fényképezővázat – valamint a prémium kategóriás csúcstermékét, az Xperia 1 II típusú mobil eszközét díjazta, mely egyben a 2020-2021-es szezon áhított technológiai díját is elnyerte.

Kulcsszavak: Sony, EISA, fényképezés
Tovább

Az EISA szakértői szerint a Huawei csúcstelefonja a legjobb

2019. augusztus 21. -

A Huawei csúcstelefonja, a P30 Pro nyerte el idén az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA - Expert Image and Sound Association) legjobb okostelefonnak járó díját („EISA Best Smartphone 2019-2020”). A világ 55 elismert fogyasztói elektronikai magazinját tömörítő szövetség elsősorban az idén márciusban bemutatott készülék fotózási képességeit és kamerarendszerét méltatta. Az EISA a hetedik egymást követő évben díjazott Huawei-készüléket.

Tovább

Megdöntötte saját rekordját a Sony

2019. augusztus 15. -

A Sony bejelentette, hogy termékei hét kategóriában értek el első helyezést az Expert Imaging and Sound Association díjátadóján. A hét díj rekordnak számít a Sony történelmében, és idén először győzött a márka a Photo Innovation kategóriában. 29 ország 55 nevezéséről az EISA nemzetközileg elismert szakértőiből álló zsűrije döntött, ezért megtisztelő a Sony számára, hogy az elektronikai iparban megalkotott technológiai megoldásai ilyen sikereket értek el.

Tovább

Az LG mesterséges intelligenciával felszerelt televízióját és audioeszközeit díjazta az EISA

2019. augusztus 15. -

Idén is elismerte az LG Electronics (LG) szórakoztató elektronikai termékeit az Európai Kép- és Hangszövetség (European Imaging and Sound Association — EISA). A 29 ország 55 meghatározó audiovizuális szaklapját képviselő szervezet idei díjátadóján négy LG terméket — egy OLED és egy nanocellás televíziót (OLED65E9 és 65SM9000 modellek), egy hangprojektort (SL8YG modell) és egy XBOOM Go hangszórót (PK7 modell) — díjaztak kiemelkedő teljesítményük, innovatív formatervezésük és a felhasználóknak nyújtott hozzáadott értékük alapján.

Tovább