Szűrés

A(z) hangprojektor kulcsszót tartalmazó cikkek

A Panasonic bemutatja legújabb, továbbfejlesztett hangtechnológiával rendelkező hangprojektorait és egy új hangprojektor rendszert

2017. február 17. -

A Panasonic hangszóró kínálatát bővítve bemutatott két új hangprojektort és egy új generációs hangprojektor rendszert. 

Tovább

A Samsung elhozza a jövő hangtechnikáját

2017. január 5. -

Megérkezett a Samsung otthoni audiovizuális termékeinek legújabb családja, amelynek tagja a H7 vezeték nélküli hangszóró, egy új hangprojektor és egy új UHD Blu-ray lejátszó is.

Tovább

A Samsung bemutatta legújabb ívelt termékeit

2014. szeptember 6. -

A Samsung lenyűgöző ívelt képernyős TV-k és audio készülékek széles választékával robbant be az IFA 2014-re. A vállalat 17 ívelt UHD és Full HD LED TV-vel állt elő, melyek 48 hüvelyktől 105 hüvelykig terjedő méretben érhetőek el. A forradalmian új 105 hüvelykes hajlítható UHD TV és az ívelt hangfalak bemutatásával a Samsung tovább erősíti az ívelt megoldások terén elért piaci pozícióját.

Tovább

A Samsung bemutatta a világ első, ívelt televízióhoz passzoló hangprojektorát

2014. szeptember 4. -

A Samsung a mai napon jelentette be a világ első, kifejezetten ívelt televíziókhoz tervezett ívelt hangprojektorát. Emellett újabb taggal, az M3-mal bővült a Samsung vezeték nélküli Audio Multiroom termékcsaládja is, amely szintén az idei IFA szakkiállításon mutatkozott be. A Samsung legújabb készülékei nemcsak külsejükben hoznak új színt az audio készülékek piacára, teljesítményük is meggyőző.

Tovább