Szűrés

A(z) MÁV kulcsszót tartalmazó cikkek

Népszerű a mobilapplikációs vonatjegyvásárlás

2019. március 28. -

Másfél millió menetjegy kelt el március végéig a tavaly nyáron jegyvásárlási funkcióval is kibővített Vonatinfó mobilalkalmazáson keresztül. A könnyen, mobileszközön néhány kattintással elérhető elektronikus jegyváltás egyre növekvő népszerűsége, a gyorsaság és a kényelem mellett a kedvezményeknek is köszönhető; ezáltal csaknem 70 millió forintot takarítottak meg az utasok tavaly nyár óta. A jövőben a Vonatinfó alkalmazásban a bérletértékesítés bevezetését is tervezi a vasúttársaság.

Tovább

Új utastájékoztatási monitorok a Déliben

2019. február 14. -

Még több helyről tájékozódhatnak az utasok a Déli pályaudvaron, miután a jelenlegi vizuális utastájékoztató rendszer kiegészült három nagy méretű, ipari üzemre alkalmas, vandálbiztos LCD-monitorral. A megújuló technika alkalmazásával megbízhatóbb és pontosabb információk jutnak el a vasutat használókhoz.

Tovább

Küldj egy képet a MÁV a jubileumi mozdonyáról

2018. augusztus 13. -

Az idén 150 éves vasúttársaság a jubileumi mozdonyáról készített fényképek közzétételére buzdít 2018. augusztus 13. és 30. között meghirdetett nyereményjátékában.

Tovább

Már bármely okostelefonnal vásárolható vonatjegy pár kattintással

2018. július 27. -

Már minden Android és iOS operációs rendszerrel működő okostelefonra letölthetővé vált a jegyvásárlási funkcióval bővített Vonatinfó alkalmazás. A MÁV-START online jegyértékesítési rendszerét tartalmazó frissített verziót kedd óta tölthetik le az iOS-es (Apple) készüléket használók, az androidosok pedig július közepe óta vehetik igénybe korlátlanul.

Tovább