Szűrés

A(z) Instagram kulcsszót tartalmazó cikkek

A Facebook a Windows 10-re is elérhetővé teszi a Messengert az Instagramot

2015. október 6. -

A Microsoft hivatalos new York-i sajtóeseményén jelentettebe a jó hírt, méghozzá azt, hogy a Messenger, Instagram és a hivatalos Facebook applikáció is elérhető lesz a Windows 10-es platformra.

Tovább

Már 400 millió felhasználója van az Instagramnak

2015. szeptember 24. -

Újabb mérföldkövet jelentett be az Instagram. Az egyre gyarapodó felhasználó száma alig egy év alatt további 100 millióval nőtt, elérve ezzel a 400 milliós felhasználói számot.

Tovább

Pörög az Instagram a fesztiválokon

2015. július 16. -

A Facebooknál élénkebb jelenlét és pozitívabb szemlélet jellemzi a Telekom VOLT Fesztivál és a MasterCard Balaton Sound Instagram-közönségét, a legnépszerűbb fesztiválhashtag öt nap alatt közel tizenkétezer fotó mellett szerepelt. A Crane által készített Magyar Instagram Körkép eredményei szerint a fiatalok már inkább az Instagramon, semmint a Facebookon osztják meg élményeiket a barátaikkal.

Tovább

Instagram fotópályázatot hirdet a Samsung

2015. április 29. -

A Samsung egy Galaxy S6-os játékkal robban be a hazai Instagram közösségbe. Az éjszakai fotózás népszerűsítését tűzték ki céljául. Olyan kreatív fotókat várnak, amelyek a felhasználók lakóhelyének tájait, ikonikus épületeit mutatják be éjszakai fényben. Az #ÉjjeliFények játékban egy Galaxy S6-ot lehet nyerni.

Tovább