Szűrés

A(z) Telekom kulcsszót tartalmazó cikkek

Több tartalom a Telekom kínálatában

2022. április 13. -

Mától még több tartalom és számos csatorna esetében még jobb minőség! Ez jellemzi a Telekom új televíziós kínálatát. A megújult FilmPremier és a FilmKlub tovább bővül igazi közönségkedvencekkel és szinkronizált premier filmekkel. 

Kulcsszavak: Telekom TV, Telekom
Tovább

Digitális kelléktár kisvállalkozásoknak a Telekomtól

2022. március 21. -

A kisvállalkozók többsége ritkán szakít időt a munkán kívül másra, mert úgy vélekedik, hogy személyes jelenléte nélkül megáll az üzlet – derül ki a Telekom kutatásából. A vállalat digitális megoldásokkal kívánja csökkenteni a vállalkozókra nehezedő terhelést, hogy jusson idejük más fontos dolgokra is, így például feltöltődésre, miközben az üzlet zavartalanul és hatékonyan megy tovább. 

Tovább

Rekordmértékű gigabites hálózatfejlesztés a Telekomnál 2021-ben

2022. február 16. -

Az elhúzódó pandémia ellenére az eredetileg tervezett intenzitással folytatódott tavaly a Magyar Telekom vezetékes hálózatfejlesztése, egy év alatt 401 ezer új elérési pontot fedett le gigabit-képes optikával a szolgáltató. Ez az éves fejlesztési volumen a Magyar Telekom számára is rekord, emellett nemcsak hazánkban egyedülálló, de a Deutsche Telekom Csoporton belül is kiemelkedő teljesítményt képvisel. 

Tovább

Hat csatornán élvezhetik a téli olimpiát a Telekom tévé előfizetői

2022. február 4. -

A világ figyelmét magához vonzó téli sportesemény közvetítéseit a Telekom előfizetői hat Eurosport csatornán élvezhetik. 

Kulcsszavak: Telekom, Eurosport, olimpia
Tovább