Szűrés

A(z) VR kulcsszót tartalmazó cikkek

A jövő sportolóit az algoritmusok készítik fel

2021. június 18. -

Egy élsportoló célja ma sem lehet más, mint a fennálló rekordok megdöntése, és a dicső bajnoki cím elnyerése. Csakhogy míg évtizedekkel ezelőtt a tehetség mellett az elvégzett munka jelentett belépőt a sikerek kapuján, ma már a technológia is hozzájárulhat a világraszóló sikerekhez. A 21. századi gladiátorok már nemcsak egymással, hanem algoritmusokkal is versengenek. Itt a jövő, ahol az adat az új dopping. Az Allianz Hungária A jövőről egyszerűen sorozatában ezúttal a sport jövőjét meghatározó izgalmas technológiai trendek kulisszatitkaiba nyújt betekintést.

Kulcsszavak: Allianz, sport, VR, AR
Tovább

Animációs tartalmakat hoz létre a HTC és a BN Pictures

2021. április 28. -

A Viveport, a HTC úttörő VR alkalmazás-áruháza és előfizetéses szolgáltatás platformja ma jelentette be, hogy stratégiai partnerségre lép a BANDAI NAMCO Pictures (BN Pictures) vállalattal, a világ egyik vezető animációs stúdiójával és filmgyártó cégével. A cél pedig nem más, minthogy életre hívják a BN Pictures híres animációs tartalmait, méghozzá teljesen új megközelítésben: a virtuális valóságban, VR-ban.

Tovább

A Lenovo bemutatja a ThinkReality A3-at

2021. január 12. -

A Lenovo ebben az évben is forradalmian új technológiai különlegességekkel érkezett a CES bemutatóira. Az újdonságok listáján szerepel többek között a ThinkReality A3 okosszemüveg is, amely minden bizonnyal az egyik legújabb fejlesztésű és legsokoldalúbb okosszemüvegként érkezik a piacra. A ThinkReality A3 elsősorban a vállalati szegmenst célozza meg és egy olyan átfogó digitális fejlődés része lesz, amely intelligens technológiájának köszönhetően garantáltan átalakulást hoz az üzleti életbe. 

Tovább

Otthoni fitnesz, szórakozás és egyéb extrák egy eszközben

2020. december 27. -

A fitnesztermek határozatlan időre bezártak, aki rendszeresen járt eddig is, az érzékeli már az elmúlt hetek kihagyását, aki pedig most kezdett volna bele abba, hogy a rendszeres testmozgást beépítse a napi rutinjába, az bizony kényszerű haladékot kapott erre.

Kulcsszavak: HTC, HTC VIVE, VIVE Cosmos, VR
Tovább