Szűrés

A(z) Vodafone kulcsszót tartalmazó cikkek

A magyaroknak külföldön is kell a mobilnet

2023. június 26. -

A magyarok 71%-a nélkülözhetetlennek tartja a mobilinternetet a nyaralás során, 10-ből 9-en pedig elvárják, hogy külföldön is ugyanolyan feltételekkel használhassák mobilszolgáltatásaikat, mint hazai környezetben – derült ki a Vodafone Magyarország megbízásából készült friss kutatásból*. A felmérésből az is kiderült, hogy a nyaralók 62%-a került már olyan váratlan helyzetbe külföldön, ahol a mobilinternet-elérés segített. Jó hír a Vodafone Magyarország ügyfeleinek, hogy nyaralás közben sem kell lemondaniuk az 5G adta lehetőségekről, köztük a szupergyors letöltésről vagy a HD minőségű videókról, ugyanis a Vodafone 5G roaming szolgáltatása immár 51 országban elérhető.

Tovább

A Westendben Huawei terméket vásárlók ajándékot kapnak

2023. június 13. -

Egyedülálló termékbemutató rendezvényt tart a Westend City Centerben található Vodafone üzletben június 15-én, 15.00-kor a Huawei Technologies legújabb zászlóshajó készüléke, a HUAWEI P60 Pro kapcsán. Az eseményen az érdeklődők személyesen próbálhatják ki a gyártó legújabb, az iparágban úttörő fejlesztésekkel és megoldásokkal felszerelt csúcskészülékét. 

Tovább

A Vodafone hálózatán országos lefedettséget használhatnak a DIGI ügyfelek

2023. június 8. -

2023. június 1-től a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfelei a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatát használják, így az előfizetők jelentősen nagyobb, csaknem országos lefedettséget élvezhetnek – mindehhez a DIGI 2023. december 31-ig garantálja a korábbi előfizetésekben szereplő kedvező, 4 forint/perces tarifát. Az érintett ügyfeleknek nem kell kicserélniük SIM-kártyájukat az új hálózatra való átálláshoz, azonban az adatroaming bekapcsolására, illetve egyes készülékeken a manuális hálózatválasztásra is szükség lehet.

Tovább

Digitális kalandjátékokat díjazott a Vodafone Magyarország Alapítvány

2023. június 6. -

Hazánk legnagyobb digitális pedagógiai eseményének, a Digitális Témahétnek ünnepélyes záró rendezvényén hirdette ki különdíjasait a Vodafone Magyarország Alapítvány. A programsorozathoz évek óta számos aktivitással kapcsolódó Alapítvány idén egy digitális kalandjáték-készítő versenyt hirdetett meg, amellyel a pedagógusok és diákok digitális kompetenciáinak fejlesztését segítette. A Vodafone Alapítvány három kategóriában díjazta a különdíjas verseny résztvevőit.

Tovább