Szűrés

A(z) adatközpont kulcsszót tartalmazó cikkek

50%-kal nagyobb kapacitás a Dell új tárolójával

2015. március 16. -

A Dell frissítette XC Series webes léptékű egyesített megoldások kínálatát. A méretezhető integrált eszközök segítik az adatközpontok egyszerűsítését, és 50%-kal nagyobb tárkapacitással, kétszer akkora racksűrűséggel támogatják az ügyfeleket a különféle terhelések, például a virtuális infrastruktúrák, a privát felhők és a Big Data megoldások üzemeltetésében.

Tovább

Integrált adatközponti megoldást kínál a Schneider Electric és az Intel

2013. szeptember 11. -

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője bemutatta az első adatközponti infrastruktúra menedzsment (DCIM) szoftver megoldást, amely hardvereszközök nélkül teszi lehetővé a szerverek elérését. A StruxureWare Data Center Operation új szoftver modulja az Intel Virtual Gateway technológiára épülve nyújt szervermenedzsment és igény szerinti üzemeltetési lehetőséget a teljes élettartam alatt.

Tovább

Energiahatékony S6000 adatközponti kapcsolóplatform a Delltől

2013. augusztus 29. -

A Dell a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bejelentette a kifejezetten a nagy sűrűségű és nagy mértékben virtualizált adatközpontok számára kifejlesztett S6000 szabványos méretű adatközponti kapcsolóplatformot. Az S6000 megduplázza a 10/40 GbE portok sűrűségét és adatátviteli teljesítményét, és akár 50 százalékkal csökkenti az energiafogyasztást.

Tovább