Szűrés

A(z) platform kulcsszót tartalmazó cikkek

A DeepThinQ technológiával fejlesztett LG termékek teljes körű felhasználói élményt nyújtanak

2018. január 15. -

Az LG Electronics (LG) a vállalat minden üzletágára kiterjeszti szabadalmazott gépi mélytanulás (deep learning) alapú mesterséges intelligencia (Artificial Intelligence, AI) technológiáját, mellyel célja, hogy meggyorsítsa a legújabb technológiával ellátott termékek piaci bevezetését.

Tovább

Jövőre érkezik az LG webOS platformjának új verziója

2015. december 24. -

Az LG a 2016-os Las Vegas-i CES kiállításon mutatja be legújabb okostévé felhozatalát az új webOS 3.0 okostévé-platformmal együtt. A webOS 3.0 platformon a korábbi verziókból ismert fontos funkciók megtalálhatók, kiegészülve új fejlesztésekkel.

Tovább

A Google bemutatta IoT platformját

2015. június 1. -

Ahogy az várható volt, a Google éves fejlesztői konferenciáján sok mindenről lehullt a lepel, többek között a vállalat IoT (Internet of Things) platformja, a Project Brillo is bemutatkozott.

Tovább

Univerzális fizetési platformot szeretne létrehozni a PayPal

2015. május 25. -

A PayPal elnöke, Dan Schulman közölte, olyan fizetési platformot szeretne létrehozni, melyet minden kereskedő és vásárló használ, az eszköztől függetlenül. Az 57 éves ügyvezető, aki korábban négy évet dolgozott az American Expressnél, elmondta, a következő három, öt, tíz évben alapvető változások lesznek, melyek jelentős része a mobil és POS fizetéseket érinti.

Tovább