Szűrés

A(z) autószolg kulcsszót tartalmazó cikkek

Új TomTom Start 60 modell extra nagy, 6”-os képernyővel

2012. június 1. -

Az eddigi legnagyobb képernyővel kerül piacra a TomTom új hordozható navigációs eszköze, a Start 60. A 6”-os, kristálytiszta képet adó kijelző, a nagyméretű kezelőgombok és a jól látható menü könnyebbé és biztosabbá teszi a vezetést és a tájékozódást.

Tovább

Vodafone: már SMS-ben is köthető autóra assistance szolgáltatás

2012. május 14. -

Az Europ Assistance Magyarország (EA) és a Vodafone Magyarország között létrejött hosszú távú együttműködés keretében, az EA által kínált AutoSOS autós assistance szolgáltatást a Vodafone havidíjas előfizetői már mobilkészülékük segítségével is pillanatok alatt, egyszerűen megrendelhetik egy új fejlesztésnek köszönhetően. A szolgáltatás díját pedig a telefonszámlára terheli a szolgáltató. 

Tovább

Ingyenes, valós idejű forgalmi adatokkal egészült ki az iGO primo app

2012. április 27. -

A felhasználók visszajelzései alapján a valós idejű forgalmi adatok nélkülözhetetlenek a stresszmentes közlekedéshez, ezért most az iGO primo app ingyenesen kiegészült a legnépszerűbb extra funkcióval. Az alkalmazás által felhasznált, valós idejű forgalmi adatokat interneten keresztül tölthetők le iPhone-ra.

Tovább

Az autókban is átveszi az uralmat az okostelefon - Technológiai fordulat az utakon

2012. március 13. -

Ha a Mercedesnek, a BMW-nek és a Fordnak sikerül érvényesítenie szándékát, új autóik szórakoztató rendszerei képesek lesznek fogadni az okostelefonos tartalmakat: különböző alkalmazásokat, játékokat, zenéket és filmeket.

Kulcsszavak: okostelefon, autószolg
Tovább