Szűrés

A(z) autószolg kulcsszót tartalmazó cikkek

A jobb autóvezetést segítő okostelefon-alkalmazást dobtak piacra

2013. január 12. -

A jobb és ezáltal üzemanyag-takarékosabb autóvezetést segíti egy új okostelefon-alkalmazás, amelyet a Valenciai Műszaki Egyetem szakemberei fejlesztettek ki.

Tovább

Az autóiparban erősít a Nokia

2012. október 2. -

A Nokia a 2012-es Párizsi Autószalonon bejelentette, hogy Location & Commerce üzletága bővíti együttműködését hét gyártóval a világ legnagyobb autóipari márkái közül. Azzal, hogy ötből négy autóban már a Nokia beépített navigációs rendszere található, a finn vállalat az egyetlen olyan gyártó, amely átfogó térképes és navigációs megoldásokat kínál az autóipar szereplői számára a térképes tartalmaktól, a helymeghatározó platformokon keresztül, a térképes alkalmazásokig.

Tovább

Taxi-rendelés mobillal, telefonhívás nélkül

2012. augusztus 1. -

A városi közlekedés talán legkényelmesebb módja a taxizás. Kocsit szerezni viszont nem mindig a legegyszerűbb dolog. Gondoljunk csak arra, amikor a nagyobb koncertek, fesztiválok vagy akár egy kiadós eső idején a taxi társaságok vonalai folyamatosan foglaltat jeleznek, a diszpécserek elérhetetlenné válnak.

Tovább

Az iGO primo app már a Pioneer AppRadio-val is használható

2012. július 4. -

Legújabb frissítésével az iPhone-on és iPad-en is elérhető iGO primo app már a Pioneer AppRadio autós multimédiás egységével is összekapcsolható. Az összekapcsolást lehetővé tévő bővítmény hamarosan letölthetővé válik az iGO primo app különböző regionális, köztük az európai, orosz, török, dél-amerikai, észak-amerikai és brazil kiadásaiban is.

Tovább