Szűrés

A(z) díjcsomag kulcsszót tartalmazó cikkek

50 ezer forintos extra készülékkedvezmény Telekom Magenta 1-eseknek

2017. november 22. -

Az ügyfelek nem csupán a mobilinternet terén kapnak többet a korlátlanság élményéből, mostantól készüléket is korlátok nélkül választhatnak.

Tovább

Személyre szabott korlátlanság a Vodafone-tól

2017. november 16. -

A Vodafone Magyarországnál már önállóan is elérhetők a Vodafone Pass csomagok, amelyek az egyéni felhasználási igényekhez igazodva biztosítják a kedvenc alkalmazások korlátlan használatát, hogy senkinek se kelljen többé az adatkeret miatt aggódni. 

Tovább

Korlátlanság a kedved szerint!

2017. november 12. -

A tavalyi évben a hazai 16 - 74 éves internetezők mintegy 83%-a használt közösségi alkalmazásokat, és ezzel a magyarok első helyen állnak az Európai Unióban – derül ki az EU statisztikai hivatala, az Eurostat adatközléséből. 

Kulcsszavak: Telekom, díjcsomag
Tovább

Megújult a Telekom otthoni portfóliója

2017. október 22. -

A Telekom október 20-ától vezette be megújult otthoni termékportfólióját. Az új konstrukcióban minden díjcsomag esetén egyetlen árszint lesz. 24 hónap hűségidő vállalása esetén készülékvásárlásra készüléktámogatás jár, és az ügyfél mostantól mobilkészüléket is választhat a vezetékes szolgáltatás mellé. A megújult otthoni portfólió mindenben megfelel az október 24-én életbe lépő jogszabályi előírásoknak.

Kulcsszavak: Telekom, díjcsomag
Tovább