Szűrés

A(z) fotónyomtató kulcsszót tartalmazó cikkek

SureLab D700 fotólabor – fotós vállalkozásoknak

2014. július 4. -

Az Epson első hatszínes, kompakt fotólaborját fotósboltok, rendezvényfotósok, minilaborok, másolószalonok, illetve olyan vállalkozások számára tervezték, amelyeknek fontos, hogy jó minőségű fényképeket, panorámaképeket, üdvözlőlapokat tudjanak nyomtatni a nyomathordozók széles választékára a megrendelők igényeihez igazodva, a kívánt formátumban.

Tovább

Két új fotónyomtató és kompakt kamera a Canontól

2014. január 7. -

A Canon tegnap bemutatta teljesen automata kompakt kamera családjának két új szuperzoomos modelljét, a PowerShot SX600 HS és az IXUS 265 HS fényképezőgépeket, illetve két új, kisméretű SELPHY CP910 és a SELPHY CP820 fotónyomtató is debütált.

Tovább

Megérkezett az LG csúcsragadozója, az Optimus G

2013. május 30. -

A mai naptól a Telenor kínálatában Magyarországon is elérhető a prémiumkategóriás LG Optimus G okostelefon. Az Optimus G mellé az első ötven vásárló egy elegáns, fekete készüléktokot és egy hordozható fotónyomtatót, az LG Pocket Photot kapja ajándékba. Az LTE képes LG Optimus G Qualcomm Snapdragon S4 Pro négymagos processzorral rendelkezik. 

Tovább

Canon PowerShot S110 fényképezőgép SELPHY CP900 fotónyomtatóval

2012. szeptember 17. -

Két új, egymáshoz kapcsolódó terméket jelentett ma be a Canon – a PowerShot S110 fényképezőgépet és a SELPHY CP900 fotónyomtatót.

Tovább