Szűrés

A(z) fülhallgató kulcsszót tartalmazó cikkek

LinkBuds S: a fülhallgatók új korszaka

2022. november 12. -

A LinkBuds S modellje új használati koncepciót tesz lehetővé, és két világ legjobbját nyújtja felhasználójának. A fülhallgató tökéletes ahhoz, hogy egész nap kapcsolatban maradjon használó az online és offline világgal, köszönhetően az ultrakicsi és könnyű kialakításnak, valamint a természetes környezeti hangzásnak. Az eszköz a LinkBuds innovatív környezeti hangtechnológiájával jött létre, amellyel használója képes interakcióba lépni a körülötte lévő világgal, a kiváló minőségű zajszűréssel pedig biztosítja, hogy a kedvelt tartalmáról semmi se vonhassa el a figyelmet.

Tovább

Megjelent a Nothing Ear (stick)

2022. november 1. -

A Nothing bejelentette legújabb fülhallgatóját, az Ear (stick)-et. 12,6 mm-es egyedi hangszóróval, akár 29 órás lejátszási idővel és kényelmes, félig a fülbe helyezhető kialakítással erőteljes hangzást biztosít, miközben viselése szinte észrevétlen.

Tovább

Hibrid munkavégzésre tervezve

2022. szeptember 20. -

Bemutatkozott a Logitech két új termékcsaládja: a Brio 500 sorozat webkameráit és a Zone Vibe sorozat fejhallgatóit a hibrid munkavállalók változó igényeinek kielégítésére tervezték. 

Tovább

Mától itthon is kapható az új iPhone 14!

2022. szeptember 16. -

Piacra kerülésének első napjától hazánkban is megvásárolhatók a legújabb iPhone modellek, így a magyar Apple-rajongók az amerikai vásárlókkal egy időben vehetik kezükbe a legújabb készülékeket. Az iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Series 8, az új Apple Watch SE szeptember 16-tól, az Apple Watch Ultra és az AirPods Pro szeptember 23-tól, az iPhone 14 Plus pedig október 7-től kapható a hazai iSTYLE boltokban Budapesten, Győrben, Szegeden és Debrecenben, valamint az istyle.hu webshopban.

Tovább