Szűrés

A(z) fülhallgató kulcsszót tartalmazó cikkek

Új fülhallgatót és fejhallgatót jelentett be a Sony

2023. április 7. -

A Sony bemutatta az új, vezeték nélküli, zajszűrős WF-C700N fülhallgatót, amely még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a zenelejátszást.
A Sony emellett bejelentette a WH-1000XM5 Midnight Blue, vagyis éjkék változatát is, így a kritikusok által elismert fejhallgató már egy új, stílusos színben is elérhető.
Tovább

Zászlóshajó okostelefonok, prémium notebook a Huawei új termékei között

2023. március 23. -

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

Tovább

A Xiaomi legújabb termékei újradefiniálják a szórakozást és az okos mindennapokat

2023. február 27. -

A Xiaomi nemzetközi termékbejelentő eseményén, Barcelonában mutatta be legújabb AIoT-termékeit. Az innovatív termékcsalád három tagja, a Xiaomi Buds 4 Pro, a Xiaomi Watch S1 Pro, és a Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra az élményteli szórakoztatás forradalmasítását ígéri. Kivételes termékeivel zökkenőmentes, magával ragadó élményt biztosítva a Xiaomi új szintre emeli az emberek technológiával való kapcsolatát szerte a világon.

Tovább

LinkBuds S: a fülhallgatók új korszaka

2022. november 12. -

A LinkBuds S modellje új használati koncepciót tesz lehetővé, és két világ legjobbját nyújtja felhasználójának. A fülhallgató tökéletes ahhoz, hogy egész nap kapcsolatban maradjon használó az online és offline világgal, köszönhetően az ultrakicsi és könnyű kialakításnak, valamint a természetes környezeti hangzásnak. Az eszköz a LinkBuds innovatív környezeti hangtechnológiájával jött létre, amellyel használója képes interakcióba lépni a körülötte lévő világgal, a kiváló minőségű zajszűréssel pedig biztosítja, hogy a kedvelt tartalmáról semmi se vonhassa el a figyelmet.

Tovább