Szűrés

A(z) játékok kulcsszót tartalmazó cikkek

Android Market - Több, mint tízmilliárd letöltött alkalmazás

2011. december 7. -

Mérföldkőhöz érkezett a Google által fémjelzett operációs rendszer alkalmazásboltja, az Android Market. A platform használói már több mint tízmilliárd alkalmazást töltöttek le kedvenc áruházukból, s ezt a keresőóriás most egy kivételes akciódömpinggel viszonozza.

Tovább

Droidból játékkonzol – Gametel

2011. november 21. -

A Fructel előállt egy szuper kiegészítővel, amely szinte minden androidos okostelefont képes játékkonzollá alakítani. A kütyüvel kvázi lehetőséget kapunk arra, hogy egy Sony Ericcson  Xperia PLAY gamermobilt varázsoljunk a szimpla droidunkból.

Tovább

3D játék konverter érkezik az LG Optimus 3D készülékre

2011. október 4. -

Nem sok értelme van egy 3D képességekkel felvértezett mobiltelefon birtoklásának, ha nincs lehetőségünk kihasználni annak adottságait. Jelenleg nem áll rendelkezésre 3D-s szoftverek garmadája. Az LG leleményes emberei egy kicsit furfangosan, a „másik oldalról” közelítették meg a dolgot, s egy olyan szoftveren kezdtek el dolgozni, mely a nem 3D-s alkalmazásokat képes átalakítani 3D-ssé.

Tovább

Játék alkalmazások napjainkban

2011. július 29. -

Találtunk egy infografikát, amin részletesen attekinthetjük az okostelefon-alkalmazásokkal kapcsolatos statisztikákat több szempontból is, mint például eladási számok, felhasználók játékideje stb.

Tovább