Szűrés

A(z) Google kulcsszót tartalmazó cikkek

Google keresési trendek 2017

2017. december 13. -

Az év sporteseményei, a FINA és az Andorra – Magyarország futballmérkőzés mellett a Black Friday, az Eurovíziós Dalfesztivál és a Fidget spinner szerepeltek a Google magyarországi keresési toplistájának élén, de az óraátállítás és a csirkemell recept is előkelő helyen végeztek.

Tovább

Mobil gyorsasági verseny a Google és a Facebook között

2017. június 14. -

A Facebook nem az első, és nem is az utolsó pofonját lesz képes elszenvedni. Van, amikor a Youtube mér rá csapásokat, és most a Google ismét nem kíméli. Mindazonáltal a Facebook fejlesztői egy pillanatra sem pihenhetnek. Hol a videók nézettségének és betöltésének sebességén csúsznak el, hol pedig a weboldalak betöltési sebességén. Ez utóbbi történt most.

Tovább

1 milliónál is több Google-fiók biztonságát veszélyezteti a Gooligan, az új, Android készülékeket támadó rosszindulatú program

2016. december 9. -

A Check Point Software Technologies Ltd. biztonságtechnikai kutatói az Android készülékeket megtámadó rosszindulatú program egy új változatát fedezték fel, mely több mint 1 millió Google-fiók felhasználó biztonságát veszélyezteti.

Tovább

Nugát, Nachos? Ki tudja... Adjunk nevet az új Android verziónak

2016. május 19. -

Az Android operációs rendszerhez közelebb kerültünk egy kósza betűvel. A Google ugyanis annyit elárult, hogy Android N névre kereszteli a legfrissebb verziót.

Kulcsszavak: Google, Android, Android N
Tovább