Szűrés

A(z) mobilapplikáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Már 20 ezer kismama használja az új magyar appot

2020. október 14. -

Csak áprilisban indult, de már több mint húszezren töltötték le okostelefonjukra a PregHello nevű, teljesen ingyenesen használható mobilapplikációt. A magyar fejlesztésű app egy virtuális kalauz a kismamáknak, ahol minden fontos információhoz egy helyen juthatnak hozzá és a várandósság során felmerülő kérdésekre azonnali választ kaphatnak hiteles forrásból. Németh Nóra tulajdonos arról beszélt, az appot ténylegesen Magyarország specifikus tartalmakkal töltötték fel, így a várandósgondozától egészen az igénybe vehető állami támogatásokig mindenben releváns segítséget tudnak nyújtani a kismamáknak.

Tovább

Utazástervező applikáció elektromos autósok számára

2020. július 29. -

Ismét egy magyar megoldás hozhat forradalmi előrelépést az e-mobilitásban. A Start it @K&H inkubátorban működő Volteum csapat napokban bemutatott alkalmazása ugyanis az elektromos autózás talán legnagyobb problémájára, a hosszú távú, költséghatékony utazástervezésre ad megoldást. 

Tovább

Mostantól egymásra is ráírhatnak az e-autósok

2020. június 8. -

Egyedülálló funkcióval bővítette az E.ON az elektromos töltőinek használatához szükséges mobilalkalmazást: mostantól chat-en keresztül is kommunikálhatnak egymással a felhasználók. A fejlesztés révén az energiacég töltőpontjainál nincs többé kellemetlen meglepetés és tanácstalan várakozás, hiszen a drivE.ON alkalmazással bárki könnyedén rákérdezhet, hogy meddig használják a kiszemelt töltőt. 

Tovább

Android- és iOS eszközökön is elérhető a fenntartható divatra fókuszáló magyar applikáció

2020. május 29. -

A divatfogyasztókat tudatosságra ösztönző LiveRobe béta verziójának tavalyi sikerei után most izgalmas újításokkal, új dizájnnal, valamint egyszerű fizetési móddal és személyre szabott szállítási opciókkal tér vissza az alkalmazás, ami júliusig folyamatosan egyéb újításokkal várja felhasználóit. A LiveRobe már ingyenesen letölthető iOS és Android eszközökre.

Tovább