Szűrés

A(z) monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG 2021 óta támogatja a Gen.G csapatokat nagy teljesítményű UltraGear játékmonitorjaival

2024. január 25. -

Meghosszabbítja hivatalos partnerségét a Gen.G Esports-szal, a világ egyik legkiemelkedőbb e-sport szervezetével az LG Electronics (LG). Az együttműködés értelmében az LG UltraGear – az iparág vezető játékmonitor-márkája, amely alacsony frissítési rátájú és reszponzív kijelzőiről ismert – továbbra is a Gen.G profi csapatai rendelkezésére áll. A partnerség célja az e-sport globális népszerűsítése, amit különböző izgalmas aktivitások támogatnak a nemzetközi e-sport színtéren.

Tovább

Monitorok hibrid munkakörnyezetben dolgozók számára

2024. január 20. -

A Philips Monitors E1 sorozat termékcsaládjához januárban négy új modell csatlakozik, amelyek tele vannak olyan funkciókkal, amelyek biztosítják a felhasználók kapcsolattartását, miközben javítják a termelékenységet. A hibrid munkakörnyezetben dolgozó modern szakemberek igényeinek még átfogóbb kielégítése érdekében ez a termékcsalád tavasszal további modellekkel bővül.

Tovább

Tovább gyarapodik az Odyssey család termékpalettája

2024. január 11. -

Új Samsung Odyssey OLED gaming monitorok debütálnak a CES 2024 kiállításon, a világ egyik legnagyobb technológiai eseményén. Bemutatkozik az Odyssey OLED G8, az Odyssey OLED G6 és a megújult Odyssey OLED G9.

Tovább

Lenyűgöző képminőséget kínálnak az új MyView monitorok

2024. január 1. -

Az LG Electronics (LG) a CES 2024-en mutatja be új, MyView okosmonitor-családját. A produktivitás elősegítésére és szórakozásra tervezett monitorok mindegyike az elismert webOS platformmal rendelkezik, és számos felhasználóbarát funkciót és csatlakozási lehetőséget kínál. 2024-ben az LG prémium kategóriás okosmonitorain található MyView jelzés a termékek kínálta személyre szabható felhasználói élményt jelzik.

Tovább