Szűrés

A(z) olimpia kulcsszót tartalmazó cikkek

A világ első virtuális olimpiai közvetítése a Samsunggal

2016. február 17. -

A Samsung új, úttörő innovációja közelebb hozza a sportszerető emberekhez az olimpia élményét. A szurkolók a 2016-os téli ifjúsági olimpiai játékok megnyitóünnepségét a világon elsőként már virtuális valóságban is élvezhették. A vállalat ezen kívül az olimpia helyszínén felállított különleges installációkkal, és egy fiataloknak szóló nemzetközi kampánnyal is támogatja az olimpia és a sport eszméjének terjedését.

Tovább

A 2014-es téli olimpia hivatalos mobilja a Note 3

2013. október 24. -

A Galaxy Note 3 alighogy bemutatkozott, máris nagy babérokra tört, ugyanis a jövő évi téli olimpiai játékok hivatalos mobilja lett. A „Samsung Smart olimpiai játékok” nevű kezdeményezés az esemény gördülékeny kommunikációs hozzáférhetőségét biztosítja, a jövő évi téli olimpiát pedig elérhetővé kívánja tenni a világ minden nézője számára.

Tovább

Olimpia HD minőségben, kódolatlanul a T-Home tévészolgáltatásain

2012. augusztus 3. -

A Telekom legújabb fejlesztéseinek köszönhetően a londoni Olimpiai Játékokat már 465 ezer háztartásban nézhetik a T-Home TV ügyfelek HD minőségben, kódolatlanul.

Tovább

Mobilon is Olimpia

2012. július 23. -

A Sanoma Media Budapest mobilmédia üzletága kifejlesztette a londoni olimpiai játékokkal kapcsolatos app-ot, amely a London Most! nevet viseli.

Tovább