Szűrés

A(z) olimpia kulcsszót tartalmazó cikkek

Megnyílt a Samsung Galaxy Stúdiója az olimpiai faluban

2016. augusztus 8. -

A Samsung Electronics, a vezeték nélküli kommunikációs eszközök kategóriában az olimpia hivatalos partnere megnyitotta Galaxy Stúdióját a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári ötkarikás játékok olimpiai parkjában.

Tovább

12 500 olimpiai sportoló vette át limitált kiadású Galaxy S7 edge telefonkészülékét

2016. augusztus 6. -

A 2016-os riói olimpiai játékok nyitóünnepsége előtt a Samsung Electronics, az olimpia hivatalos partnere a vezeték nélküli kommunikációs eszközök kategóriában, a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) együttműködésben 12 500 darab limitált, olimpiai játékok kiadású Galaxy S7 edge telefonkészüléket ajándékozott a 2016-os Rio de Janeiró-i játékokon részt vevő sportolóknak.

Tovább

Lelkesítő reklámfilmmel készül az olimpiára a Samsung

2016. július 24. -

Mindössze két hét van hátra a 2016-os riói olimpia nyitóünnepségéig. Ennek örömére a Samsung Electronics - amely a vezeték nélküli eszközök kategóriában az olimpiai játékok nemzetközi partnere - bemutatta a sporteseményre készített, „A himnusz” címet viselő reklámfilmjét.

Kulcsszavak: reklám, olimpia, Samsung
Tovább

Az olimpiára érkezik a Samsung Galaxy S7 edge limitált kiadása

2016. július 7. -

A Samsung Electronics, amely a vezeték nélküli eszközök kategóriában az olimpiai játékok nemzetközi partnere, a brazíliai Sao Paulóban mutatta be a riói olimpia alkalmából készített, limitált szériás Galaxy S7 edge olimpiai kiadását. Bemutatkozott a Rio 2016 alkalmazás, illetve a Samsung ismertette Brazília-szerte tervezett helyi aktivitásait is, melyek emlékezetessé teszik a Rio 2016 olimpiai kampányát. 

Tovább