Szűrés

A(z) platform kulcsszót tartalmazó cikkek

WebOS rendszerrel jönnek az LG új Smart TV-i

2014. január 10. -

Az LG a CES 2014 során mutatta be a nagyközönségnek legújabb Smart TV platformját. A cég tavaly márciusban vásárolta meg a Hewlett-Packardtól a webOS platformot és ezt alapul véve fejlesztette ki az új Smart felületét. A fejlesztések eredményeképp egy kényelmes és egyszerűen használható, felhasználóbarát Smart TV kezelőfelület született, melyre ráadásul rendkívül egyszerűen fejleszthetők alkalmazások.

Tovább

Október 17-én érkezik az Ubuntu mobil rendszere

2013. szeptember 24. -

Bár az Ubuntu Edge projektre nem sikerült összegyűjteni a szükséges összeget, a Canonical nem állt le az Ubuntu OS okostelefonokra szánt változatának fejlesztésével. Ennek fényében nem meglepő, hogy október 17-én hivatalosan is megjelenhet az Ubuntu Touch rendszer 1.0-s verziója.

Tovább

Energiahatékony S6000 adatközponti kapcsolóplatform a Delltől

2013. augusztus 29. -

A Dell a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bejelentette a kifejezetten a nagy sűrűségű és nagy mértékben virtualizált adatközpontok számára kifejlesztett S6000 szabványos méretű adatközponti kapcsolóplatformot. Az S6000 megduplázza a 10/40 GbE portok sűrűségét és adatátviteli teljesítményét, és akár 50 százalékkal csökkenti az energiafogyasztást.

Tovább

Ubuntu Edge – a platformok gyönyörű egyesülése

2013. július 24. -

Az Ubuntu leleplezte az Edge nevű készüléket, mely lényegében egy okostelefon, amely perifériák csatlakoztatásával normál számítógépként is használható, azaz egyesíti e két platformot.  A bivalyerős hardverrel és stílusos külsővel megáldott jövevény 2014 májusában kerülhet forgalomba.

Tovább