Szűrés

A(z) szolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Nagy változásokat jelentett be a Vodafone

2020. augusztus 6. -

Teljesen megújult otthoni vezetékes portfóliót kínál ügyfeleinek a Vodafone augusztustól. A Vodafone Home a szolgáltató első, már konvergens szolgáltatóként kialakított ajánlatai lehetővé teszik, hogy az ügyfelek minden eddiginél jobban saját igényeikre szabhassák csomagjaikat. A megújult szolgáltatáscsomagok fókuszában a tévés kínálat újragondolása áll, de az ország több területén, akár 1000 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet is elérhetővé tesz ügyfelei számára.

Tovább

5 GB-ról 15 GB-ra emeli a Drivey 4 tarifacsomag havi adatkeretét a Telenor

2020. július 9. -

Februárban vezette be a Telenor az autósoknak szóló Drivey szolgáltatást, amely segítségével a „felokosított” autókban könnyen követhetővé válik számos, a jármű helyzetével, mozgásával és műszaki állapotával kapcsolatos információ, megismerhetőek a sofőr autóhasználati szokásai, a megtett útvonalak és akár wifi hotspotként is használható autóban. Újdonság, hogy a gondtalan autós wifizés érdekében a Telenor a Drivey 4 tarifacsomagba foglalt 5 GB-os adatkeretet július 2-ától háromszorosára, 15 GB-ra emeli minden új és meglévő ügyfelének egyaránt.

Tovább

Ingyenes zenehallgatás a Samsung Galaxy tulajdonosoknak

2020. május 1. -

A Samsung legújabb mobileszközeivel  élmény a zenehallgatás, az akár 4 vagy 2 hónapos ingyenes YouTube Premium szolgáltatással pedig korlátok nélkül élvezhetők a legnagyobb videómegosztó tartalmai.

Tovább

Kiterjeszti a garanciaidőt és ingyenes háztól-házig szállítást biztosít a szervizeléshez a Huawei

2020. március 24. -

A rendkívüli helyzetre tekintettel a Huawei különleges szolgáltatásokat kínál felhasználói számára. Június 15-ig meghosszabbítják minden olyan Huawei készülék garanciáját – beleértve az okostelefonokat, PC-ket, tableteket, hordozható kiegészítőket és routereket –, melyek eredeti jótállása 2020. március 15. után járt volna le. A vállalat emellett az idei év második negyedévében háztól-házig szolgáltatást is indít, amelynek keretében a veszélyhelyzet időszaka alatt ingyenesen szállítják el a garanciális készülékeket a szervizbe, majd a javítást és fertőtlenítést követően vissza is juttatják tulajdonosának. 

Tovább