Szűrés

A(z) telekommunikáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Együttműködik a Samsung és az LG U+ az 5G technológia szolgálatában

2015. július 1. -

A Samsung és az LG U+ partnerségre lépett az 5G technológia továbbfejlesztése miatt. A két szolgáltató együttműködése révén Dél-Korea 5G kutatás területén elfoglalt globális vezető pozícióját is tovább erősíti.

Tovább

Felturbózott üzleti struktúrával készül idén az Invitel

2015. május 7. -

Az Invitel a hazai sajtó képviseletének körében jelentette be idei évi újításait, melyek a vállalat struktúrájának egészét érintik. Nem kimondottan új struktúráról van szó, csupán az eddigi tapasztalatokhoz, az új irányokhoz szabják elképzeléseiket.

Tovább

Nagyobb figyelmet szentel magyar ügyfeleinek a ZTE

2014. augusztus 5. -

A ZTE Corporation tavaly kötött megállapodást a magyar kormánnyal. Ennek jegyében Budapesten hozta létre egyik globális hálózatüzemeltető központját. Most egy újabb lépéssel, az Enterprise Grouppal együttműködve, szeretné ötvözni a távközlési szolgáltatók számára világszerte elérhető és itthonról felügyelt menedzsmentszolgáltatásait a hazai piac átfogó ismeretével.

Tovább

Új Cisco CRS-X router távközlési gerinchálózatokhoz

2013. július 8. -

A Cisco bemutatta a szolgáltatói iparágban élenjáró CRS család legújabb tagját, a CRS-X útválasztót, melynek modulhelyenkénti adatátviteli sebessége 400 gigabit másodpercenként (Gbit/s). A bővülő Cisco CRS sorozat útválasztóit világszerte több mint 750 vezető távközési vállalat, köztük több hazai szolgáltató is alkalmazza.

Tovább