Szűrés

A(z) Invitel kulcsszót tartalmazó cikkek

Minőségi, gyors internetszolgáltatás Ajkán és környékén is

2021. február 23. -

A 2017-ben indult Szupergyors Internet Program (SZIP) a Nemzeti Infokommunikációs Stratégia Digitális Infrastruktúra pillérének fontos eleme. A SZIP célja volt, hogy az Európai Unió Digitális Menetrendjével összhangban (2020 végéig) az unióban minden háztartás, illetve üzleti és kormányzati végpont számára elérhetővé váljon a legalább 30 Mbit/s sebességű, megbízható internetszolgáltatás. 

Tovább

Újabb településeken érhető el a DIGIMobil szolgáltatás

2021. február 3. -

A január elsejei kereskedelmi bevezetést követően a DIGIMobil folyamatosan bővíti a szolgáltatási terület listáját. Ennek keretén belül, februártól kezdődően 17 új településen érhető el a DIGIMobil hálózata. 

Tovább

Új településeken érhető el a DIGIMobil

2021. január 8. -

Újabb 34, többségében alföldi és kelet-magyarországi településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatását a DIGI Kft. 

Tovább

Év eleji változásokat jelentett be a DIGIMobil

2020. december 27. -

Fiatal kora ellenére, köszönhetően a különféle tarifacsomagoknak és további funkcióknak, mint például a havi előfizetési díj, a roaming szolgáltatás vagy az adatforgalom kalkulátor, a DIGI saját mobilmárkája nagy utat tett meg előfizetőinek kényelme érdekében az elmúlt másfél évben. Az új szolgáltatások és funkcióik 2021. január 1-től érhetők el a DIGI és Invitel előfizetők számára.

Tovább