Szűrés

A(z) termék kulcsszót tartalmazó cikkek

Első több üzemmódú Yoga Tablet a Lenovótól

2013. október 30. -

A több üzemmódú számítógépet területén jeleskedő Lenovo most egy táblagépnél valósította meg ezt a megoldást. A több üzemmódú Yoga Tablettel a vállalat célja az volt, hogy az emberek a legtöbbet hozhassák ki a tábklagépélményből.

Tovább

Új switchsorozattal rukkolt elő a ZyXel

2013. augusztus 30. -

A ZyXEL piacra dobta új teljes körűen menedzselt switch sorozatát, mellyel elsősorban a vállalati szektort célozza meg. Az eszközök megfelelően kiszolgálják a hang- és videotartalmak, valamint a távoli kapcsolódás által megnövekedett letöltési igényt, emellett pedig fokozott védelmet biztosítanak.

Kulcsszavak: termék, switch, ZyXEL
Tovább

Bemutatkozik a Ricoh Pro 8100S termékcsalád

2013. augusztus 16. -

A Ricoh piacra dobott egy fekete-fehér digitális nyomdagép sorozatot. A Ricoh Pro 8100S, Pro 8110S és a Pro 8120S monokróm rendszerek kihasználják a Ricoh díjnyertes nyomtatási technológiáit, melyek ideálisak a nyomdaüzemi bérnyomtatások, a digitális nyomtatók és az adatközpontok számára. A gépek a termelékenység és teljesítmény fokozására fókuszálnak a fekete-fehér nyomtatói piacon.

Tovább

ASUS termékeső a Computexen

2013. június 4. -
Jonney Shih, az ASUS elnöke ma, a Computex 2013 kiállításon bemutatta a cég ASUS Transformer Book Trio, New Transformer Pad Infinity, Fonepad Note 6, MeMO Pad HD 7, VivoPC és VivoMouse nevű új készülékeit.

 

Tovább