Szűrés

A(z) termék kulcsszót tartalmazó cikkek

Mindenre képes hozzáférési pont a piacon

2014. április 18. -

A tajvani ZyXEL piacra dobta új, széleskörűen felhasználható NWA5301-NJ vezeték nélküli hozzáférési pontját (AP). Az „Internet of Things” trendre reagálva az eszköz gyors internetkapcsolatot és könnyen menedzselhető erőforrást ajánlj a jelenkor legnépszerűbb internetes eszközeihez.

Tovább

AC750 útválasztóból és AC450 adapterből álló csomag az ASUS-tól

2014. február 3. -

Az ASUS bejelentette az „RT-AC52U with USB-AC50” elnevezésű terméket, amely egy kétsávos AC750-es útválasztóból és egy AC450 vezeték nélküli adapterből álló csomag, és elérhető áron kínál azonnali átállást a legfrissebb 802.11ac Wi-Fi technológiára – akár 733 Mbit/s adatátviteli sebesség eléréséhez. Így az eszköz akár 150%-kal is bővíti a vezeték nélküli elérési területet. 

Tovább

Alkalmazás segít eligazodni a Samsung nyomtatói között

2013. november 20. -

Megjelent a Samsung Smart Catalog névre keresztelt, Androidra és iOS-re is elérhető okostelefonos alkalmazása, amely termékismertetőkkel segít eligazodni a Samsung nyomtatós termékínálatában.

Tovább

Íme a Samsung első Tizen terméke

2013. november 11. -

Az utóbbi időben hallottunk róla, hogy a Samsung a közeljövőben tervezi kiadni első Tizen-alapú termékét, ám kiderült, hogy időközben ez már meg is történt. 

 

Tovább