Szűrés

A(z) ívelt kulcsszót tartalmazó cikkek

Magyarországon az LG továbbfejlesztett ívelt OLED TV-je

2014. november 25. -

Már kapható hazánkban az LG új, továbbfejlesztett ívelt OLED TV-je. A 138 cm képátlójú (55") EC930V, a kiemelkedő képmegjelenítés mellett webOS Smart+ TV operációs rendszerrel felszerelve érkezik.

Kulcsszavak: OLED, ívelt, TV, LG
Tovább

Miért jó az ívelt tévé?

2014. október 15. -

Az LG ívelt OLED TV-jének piaci bevezetését követően sokakban felmerült a kérdés, hogy valójában mi az igazi haszna a hajlított kijelzőpanelnek és hogyan lehetséges, hogy annak minden pontja ideális távolságra esik a néző szemétől. Íme, a gyártó magyarázata!

Tovább

A Samsung bemutatta legújabb ívelt termékeit

2014. szeptember 6. -

A Samsung lenyűgöző ívelt képernyős TV-k és audio készülékek széles választékával robbant be az IFA 2014-re. A vállalat 17 ívelt UHD és Full HD LED TV-vel állt elő, melyek 48 hüvelyktől 105 hüvelykig terjedő méretben érhetőek el. A forradalmian új 105 hüvelykes hajlítható UHD TV és az ívelt hangfalak bemutatásával a Samsung tovább erősíti az ívelt megoldások terén elért piaci pozícióját.

Tovább

A Samsung bemutatta a világ első, ívelt televízióhoz passzoló hangprojektorát

2014. szeptember 4. -

A Samsung a mai napon jelentette be a világ első, kifejezetten ívelt televíziókhoz tervezett ívelt hangprojektorát. Emellett újabb taggal, az M3-mal bővült a Samsung vezeték nélküli Audio Multiroom termékcsaládja is, amely szintén az idei IFA szakkiállításon mutatkozott be. A Samsung legújabb készülékei nemcsak külsejükben hoznak új színt az audio készülékek piacára, teljesítményük is meggyőző.

Tovább