Szűrés

A(z) Samsung kulcsszót tartalmazó cikkek

Felhasználóbarát tartalomkezelés

2024. január 26. -

A Samsung bemutatja az új VXT (Visual eXperience Transformation) Platformot, egy olyan felhőalapú tartalomkezelő megoldást (CMS), amely egy felületen kínál tartalom- és távoli eszközkezelési lehetőséget. A platform az egyszerű felhasználás jegyében készült, az átfogó, all-in-one megoldással a vállalkozások kényelmesen vezérelhetik – akár távolról is – digitális kijelzőiket és a rajtuk megjelenő tartalmat.

Tovább

Megérkezett a Samsung SSD 990 EVO

2024. január 25. -

A Samsung a memóriatechnológia élvonalbeli vállalataként bemutatja fogyasztói felhasználásra szánt SSD-kínálatának legújabb tagját: az SSD 990 EVO-t, amely még jobb teljesítményt nyújt, nagyobb energiahatékonyság kíséretében. A mindennapi számítógépes tevékenység, mint a gaming, a munka és a videó- vagy fényképszerkesztés élményének fokozására tervezték. Az NVMe SSD a különböző felhasználói igényekre nyújthat ideális megoldást.

Kulcsszavak: Samsung, SSD
Tovább

A Galaxy AI átalakítja az ikonikus S sorozatot a mindennapi élmények fokozásáért

2024. január 18. -

A Samsung bemutatja a Galaxy S24, Galaxy S24+ és Galaxy S24 Ultra készülékeit, amelyek a Galaxy AI segítségével új mobilélményeket teremtenek. A Galaxy S széria történetében új korszak kezdődik, amely megváltoztathatja a mobileszközök használati lehetőségeit. A mesterséges intelligencia szinte minden területen gazdagítja a Galaxy S24 sorozat felhasználói élményét. Megkönnyíti a mindennapi kommunikációt, fokozhatja a kreatív lehetőségeket, a Galaxy ProVisual motorral új mércét állít fel a keresés terén, amellyel a Galaxy-tulajdonosok mostantól másképp fedezhetik fel az őket körülvevő világot.

Tovább

A Samsung mesterséges intelligenciával ruházta fel új robotposzívóját

2024. január 13. -

A 2024-es CES-en mutatta be a Samsung új porszívócsaládját, amely a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásával újradefiniálja az otthonok tisztán tartását. A termékcsaládba tartozik a Bespoke Jet Bot Combo porszívó- és felmosórobot, amely továbbfejlesztett MI és gőztisztító funkcióval rendelkezik. 

Tovább