Szűrés

A(z) dokkoló kulcsszót tartalmazó cikkek

Sharp GX-M10 Boombox: komoly basszus, cool dizájn, legmodernebb technológia

2012. szeptember 3. -

A Sharp visszahozza a nyolcvanas évek életérzését a GX-M10 Boombox segítségével és egyesíti a kultikus koncepciót az innovatív dizájnnal és a legmodernebb audiotechnológiákkal, beleértve iPod/iPhone4 dokkolót, egy USB portot, mikrofon-, és gitárbemenetet és egy erős, 100 wattos basszust. Mindeközben az új Sharp retro Boombox strapabíró kialakítású és hordozható. Ezek az összetevők teszik kötelező vétellé a GX-M10-et minden városi zene-, és táncrajongó számára.

Tovább

Lenovo IdeaTab S2110: billentyűzetes dokkolóval

2012. július 19. -

Az Amazonnál már előrendelhető a Lenovo 10 hüvelykes, Android 4.0 ICS alapú táblagépe, melyhez opcionálisan billentyűzetes dokkoló is kérhető 100 dollár felárért cserébe.

Kulcsszavak: dokkoló, Lenovo, Amazon
Tovább

Napvilágra került az ASUS PadFone ára

2012. április 6. -

A gyártó netbookot, táblagépet és telefont egyesítő megoldása májusban debütál a tajvani piacon. A rendkívül izgalmas kütyünek ígérkező PadFone önmagában, táblagéppel és teljes billentyűzetet kínáló dokkolóval is megvásárolható lesz.

Tovább

Android 4.0 Ice Cream Sandwich 7,6 milliméterben – Archos G10 XS [Videó]

2012. március 19. -

Pengevékony Ice Cream Sandwich alapú táblagéppel rukkolt elő az Archos, mely önmagában 7,6 milliméteres karcsúsággal büszkélkedhet, s a teljes fizikai billentyűzetet kínáló dokkolójával együtt is csupán 12 milliméteresre hízik.

Tovább