Szűrés

A(z) dokkoló kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott az ASUS VivoTab táblagép

2012. november 16. -

Az ASUS ma bejelentette a VivoTabet, mely röviden egy karcsú és könnyű, Windows 8-as táblagép. A VivoTab ajánlott végfelhasználói ára 249 900 forintról indul, s ezért az összegért egy 11,6 hüvelykes, több ujjal kezelhető HD képernyővel, Wacom digitalizáló tollal és kétmagos Intel Atom processzorral felszerelt eszközt kapunk. A géphez külön megvásárolható mobil dokkoló tovább növeli a hatékonyságot a beépített billentyűzetnek és az akár 19 órányi mobil működést lehetővé tévő plusz akkumulátornak köszönhetően.

Tovább

Hivatalos ATIV Smart PC árak érkeztek

2012. október 18. -

A Samsung elárulta, hogy mennyibe fognak kerülni a Windows 8 operációs rendszer köré épülő ATIV Smart PC készülékei. Az árak elég magasak, de gépek felszereltségét és az új rendszer képességeit figyelembe véve ez nem meglepő.

Tovább

Archos 101 XS: 107 ezer forintért, QWERTY dokkolóval

2012. szeptember 21. -

Megérkezett a piacra az Archos 10,1 hüvelykes, Android 4.0.3 ICS alapú táblagépe, melynek érdekessége, hogy alaptartozékként jár hozzá egy billentyűzetes dokkoló. A készülék ára 300 angol font körül alakul, tehát mintegy 107 ezer forintot kell érte kicsengetni.

Tovább

DK-KP95 mikrohifi: Party bármelyik Apple eszközzel

2012. szeptember 3. -

A Sharp bemutatta a tökéletes hangrendszert az Apple-rajongók számára, a DK-KP95-öt. Az új mikrohifi-rendszer kiemelkedő hangminőséget nyújt az AirPlay funkciónak köszönhetően, dizájnja pedig rendkívül elegáns. Használjunk akár iPod-ot, iPhone-t, vagy iPad-et, zenei gyűjteményünk mindig kézre fog esni

Tovább